Nieuwe hoofdstukken, klassen en uitdagingen in de Legends DLC van Symphony of War, nu verkrijgbaar

Symphony of War: The Nephilim Saga, de pixel squad-based tactics RPG van ontwikkelaar Dancing Dragon Games en uitgever Freedom Games, breidt het slagveld uit met nieuwe verhalen, gezichten en uitdagingen met de Legends DLC op PC’s via Steam vandaag!
Ontdek wat er na de aftiteling komt in Symphony of War met de Legends DLC, met acht nieuwe hoofdstukken waarin de verhalen van geliefde personages worden verteld, zoals gestemd door de Symphony of War-community, waaronder Antares, Barnabas en Jaromir. Test de militaristische grenzen van 13 nieuwe eenheidsklassen, zoals de vervloekte Dark Mage, de afschuwelijke Necromancer en de beestachtige War Cat.

Verzamel Memory Fragments nadat je de hoofdcampagne hebt uitgespeeld en gebruik deze als valuta om eerdere eenheden en voorwerpen terug te brengen op het slagveld, klaar om opnieuw glorie te vergaren voor het eskader. Verfris de gameplay en houd gevechten interessant voor oorlogshongerige kapiteins die op zoek zijn naar rijpe kansen om bloed te vergieten in New Game+ met een duizelingwekkende hoeveelheid nieuwe gameplayopties, waaronder het creëren van een volledig ondodenleger of het maximaliseren van eenheden voor ongelofelijke schade.

Met de toevoeging van necromantie vervaag je de grenzen tussen leven en dood en verzamel je Unlife Energy met alle schade die je toebrengt en alle gezondheidspunten die je van vijanden afneemt om een echt angstaanjagend team van ondode soldaten samen te stellen. Deze Risen wachten loyaal – en gedachteloos – op hun volgende opdracht. Probeer en probeer opnieuw om de perfecte campagnereeks te maken, test complexe combinaties en maak bewegingen totdat de vijand uiteindelijk de witte vlag hijst in verwoeste overgave.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password