Nieuwe Hogwarts Legacy-trailer; pre-orders aangekondigd voor 25 augustus en details over de Deluxe- en Collector’s Editions

Warner Bros. Games heeft een gloednieuwe trailer onthuld voor Hogwarts Legacy, het nieuwe open-wereld actierollenspel, ontwikkeld door Avalanche Software, dat op 10 februari 2023 verschijnt. De gameplaytrailer “Sebastian Sallow’s Dark Legacy” laat een aantal duistere elementen zien waarmee spelers te maken zullen krijgen, waaronder een nadere blik op de gevaarlijkere locaties van de game, sinistere vijanden en angstaanjagende magische wezens die op de loer liggen in de schaduwen. De trailer concentreert zich op een van de optionele metgezellenopdrachten van Zweinstein Legacy met Sebastian Sallow en biedt ook een blik op de onvergeeflijke vloeken en moeilijke dilemma’s waarmee spelers te maken krijgen als ze meer te weten komen over het mysterie van de familie Sallow en beslissen of ze zich willen bezighouden met de Zwarte Kunsten, of deze zelfs willen omarmen.
Vanaf 25 augustus is Hogwarts Legacy beschikbaar voor pre-orders op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One consoles en pc via de PlayStation Store, Microsoft Store, Steam en Epic Games Store.  De Nintendo Switch pre-orderdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Alle spelers die pre-orderen ontvangen de exclusieve berijdbare onyx hippogrief na het voltooien van de betreffende opdracht.

De Hogwarts Legacy Standard Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch en pc voor € 59,99, PlayStation 4 en Xbox One voor € 69,99 en voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor € 74,99.

De Hogwarts Legacy Deluxe Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch voor € 69,99, PlayStation 4, Xbox One voor € 79,99 en voor PlayStation 5 en Xbox Series X voor € 84,99. Het bevat 72 uur vroege toegang tot de game vanaf 7 februari 2023, evenals het Dark Arts Pack. Het Dark Arts Pack biedt toegang tot een exclusieve garderobe via het Zwarte Kunsten-kostuumpack, een Terzieler-rijdier dat spelers kunnen berijden en toegang tot de Zwarte Kunsten-gevechtsarena waar spelers hun beheersing van de Dark Arts kunnen testen tegen golven van uitdagende vijanden.

De Hogwarts Legacy Digital Deluxe Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch en pc voor € 69,99, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X voor € 84,99 en bevat de Deluxe Edition-content evenals de Zwarte Kunsten-garnizoenshoed en cross-gen digitale upgrade voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One consoles.

De Hogwarts Legacy Collector’s Edition is beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X voor € 299,99 en bevat de Deluxe Edition-content, de Zwarte Kunsten-garnizoenshoed en een fysieke levensgrote, zwevende oude toverstaf met bijbehorend boek, steel case en in-game Kelpie-gewaad.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password