Nieuwe Hitman 2-locatie Haven Island (Malediven) nu verkrijgbaar voor bezitters van de Expansion Pass

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben de nieuwe HITMAN 2-locatie bekendgemaakt die de spelers vervoert naar het luxueuze Haven Island (Malediven): een gloednieuwe sandbox-omgeving die nu beschikbaar is voor alle bezitters van de Expansion Pass.

De missiebriefingsvideo biedt belangrijke informatie over de nieuwe locatie om een strategie te ontwikkelen tegen drie verschillende doelwitten: Ljudmila Vetrova, een voormalig vertrouwenspersoon en het gezicht van Haven Island; Tyson Williams, de oprichter en CEO van het eiland; en Steven Bradley, een technisch expert en het brein achter het eigen softwareplatform van Haven Island. Agent 47 moet undercover afreizen naar het resort op Haven Island en zich als gast voordoen, terwijl hij op zoek gaat naar de drie doelwitten om ze uit te schakelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password