Nieuwe held Iris en gameplay onthuld voor Torchlight: Infinite “City of Aeterna”

Het nieuwe seizoen “The City of Aeterna” van Torchlight: Infinite verschijnt op 7 september en is het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor de cross-platform RPG. Herbouw een verloren stad, daag de nieuwe seizoensbaas uit en zeg hallo tegen de etherische held van Torchlight, Iris, evenals nieuwe vaardigheden, legendarische uitrusting, Pactspirits en nog veel meer.

Nieuwe inhoud: De stad van Aeterna

Duik in de Ruïnes van Aeterna, doe tijdlimietuitdagingen en laat kandelaars opnieuw branden om Marks of Ruin te verkrijgen. Deze markeringen activeren verschillende beloningsplekken verspreid over de wereldkaart – zet de puntjes op de i en bedek zo veel mogelijk van de kaart om zoveel mogelijk beloningen te krijgen. Pas als de kaart compleet is, kun je de legendarische City of Aeterna binnengaan om je prijzen op te eisen.
 

Terwijl je de stad verkent, kom je een nieuw soort voorwerp tegen: Soul Candles. Rust deze uit in het vaardighedenpaneel van je jager om een reeks krachtige affixen vrij te spelen die je vervolgens kunt upgraden, evolueren en muteren door Tranen van Aeterna uit te geven die door monsters worden gedropt. Er zijn meer manieren dan ooit om je uitrusting aan te passen, te experimenteren met combinaties van Soul Candles en mutaties uit te proberen. Je bent gewaarschuwd!

Nieuwe seizoensbaas: De eenzame koning van Aeterna

De inspanningen van de jagers om de stad weer op te bouwen blijven niet onopgemerkt, want diep van binnen wacht een dreigende nieuwe vijand. De Lone King of Aeterna zal proberen iedereen te doden die zich zijn domein wil toe-eigenen. Maar wie hem verslaat, kan aanspraak maken op verloren schatten die al duizenden jaren in Aeterna verborgen liggen! Hoe meer beloningsplekken je kunt verbinden op de wereldkaart, hoe moeilijker dit gevecht zal zijn, maar met een verhoogde kans om kostbare nieuwe uitrusting te plunderen.

Nieuwe held: The Forsaken Iris

De Stad Aeterna introduceert niet alleen een nieuwe schurk, maar ook een nieuwe held. Iris is een Geest Magus uit een andere wereld, die een spookachtige brigade van Geest Magi kan oproepen om aan haar zijde te vechten en ze te ondersteunen met spreuken als ze het slagveld betreden.

Spirit Magi gedragen zich anders dan andere opgeroepen minions in Torchlight: Infinite. Deze dynamische hulpjes kunnen hun mannetje staan in een gevecht en stijgen samen met Iris dankzij hun unieke groeimechaniek. Door Talenten vrij te spelen of bepaalde uitrusting uit te rusten, kun je je geesten maximaal laten groeien. Elk van de 5 groeiniveaus verhoogt hun basiseigenschappen. Je kunt Iris vrijspelen met de City of Aeterna Season Pass, die ook op 7 september 2023 wordt gelanceerd.

Nieuwe held eigenschap: Vlam van plezier

Dit nieuwste seizoen introduceert ook een nieuwe Hero Trait voor een van de oorspronkelijke helden van Torchlight: Infinite, Gemma. Flame of Pleasure creëert een compleet nieuwe speelstijl om uit te proberen en kan worden ontgrendeld door Primocrysts of Hero Emblems in-game uit te geven. Met deze nieuwe Hero Trait kan Gemma Purgatory gebruiken, een krachtige vaardigheid waarmee ze een vurig Brandmerk op haar vijanden aanbrengt en enorme schade toebrengt. Gemma kan vervolgens Death by Fire gebruiken, waarmee ze haar vijanden in een vlammende draaikolk doopt en extra schade toebrengt aan degenen met een Brandmerk.
Dit zijn slechts enkele van de nieuwe toevoegingen die gepland staan voor Torchlight: Infinite als de City of Aeterna volgende maand live gaat. Daarnaast heeft XD ook hard gewerkt aan het verbeteren van de kern van het spel voor nieuwe en ervaren spelers. Het komende seizoen worden verdere veranderingen geïntroduceerd in crafting, hero balancing en het Trade House, terwijl ook de prestaties worden geoptimaliseerd en het makkelijker wordt om legendarische uitrusting te bemachtigen. XD blijft Torchlight: Infinite ontwikkelen op basis van de waardevolle feedback van zijn spelers, om zo een betere dungeon-crawling voor iedereen te creëren!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password