Nieuwe GTA Online Update: Los Santos Drug Wars Vanaf 13 December

Vanaf 13 december injecteert Los Santos Drug Wars een nieuwe psychoactieve soort chaos in Grand Theft Auto Online op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.
 
Ga regelrecht naar Blaine County en sluit je aan bij je oude vriend Nervous Ron en een nieuwe groep out-of-state misfits op een missie om hun stempel te drukken op de handel in psychedelica in Los Santos. Vecht tegen een onwaarschijnlijke coalitie van rijke hippies en schietgrage motorrijders terwijl je krachtige hallucinogenen kookt – in uitgebreide laboratoria of uit je eigen enorme rollende chemieset – in het eerste hoofdstuk van een nieuwe uitgebreide tweedelige verhaalupdate voor GTA Online.
 
Let op: Los Santos Drug Wars bevat een reeks wilde bijwerkingen, waaronder een nieuw te exploiteren bedrijf, nieuwe voertuigen en missies, en ervaringsgerichte upgrades. En dit is nog maar de eerste dosis — bereid je voor op nog veel meer spannende evenementen, belangrijke verhaal- en gameplay-updates en nog veel meer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password