Nieuwe gratis update voor Streets of Rage 4 ontketent vandaag de Custom Survival Mode, coöperatieve moves en meer dan 300 verbeteringen op alle platforms

Uitgever en co-ontwikkelaar Dotemu met co-ontwikkelaars Lizardcube en Guard Crush Games hebben vandaag een nieuwe content update uitgebracht die meer dan 300 verbeteringen brengt aan Streets of Rage 4, de bekroonde heropleving van de iconische beat ‘em up serie op PC via Steam, Good Old Games, de Windows Store, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Meer details over de toevoegingen van de update en de vele algemene verbeteringen aan de thug-slugging actie vind je in de trailer van vandaag:

Een nieuwe trailer biedt een eerste blik op de update, met een reeks oogverblindende coöperatieve moves waarmee spelers hun combo-driven teamwork naar een hoger niveau kunnen tillen terwijl ze de smerigste criminelen van de stad flink te grazen nemen. Er wordt ook een overzicht gegeven van de volledig nieuwe Custom Survival Mode, die vechters volledige controle geeft over de eindeloze, unieke en bizarre gang die vorig jaar deel uitmaakte van de Mr. X Nightmare DLC.

De update valt samen met een uitverkoop van Streets of Rage 4 op Steam, PlayStation Store en Nintendo eShop, met 50% korting op de basisprijs van de game*. Op dezelfde platforms is ook de Mr. X Nightmare DLC met 50% afgeprijsd. Specifiek op Steam kunnen spelers profiteren van 50% korting op de bundel met Streets of Rage 4 en de DLC.

Streets of Rage 4 is de voortzetting van de klassieke beat em’ up serie, uitgebracht in 2020 als het langverwachte vervolg op de klassieke 90’s trilogie van games. Na 25 jaar geen release te hebben gezien, bracht Streets of Rage 4 de serie in het moderne tijdperk. Het kreeg lovende kritieken voor de getrouwe evolutie van de kenmerkende actie van de franchise en overtrof meer dan 2,5 miljoen gedownloade exemplaren. De titel bevat nieuwe en terugkerende personages, stijlvol handgetekend artwork, nieuwe gevechtsmogelijkheden en -mechanieken, ontgrendeling van retro-pixelpersonages en een soundtrack die een eerbetoon is aan het geluid en de stijl die de originele games zo populair maakten.

De perfect herontworpen sidescrolling-actie van Streets of Rage 4 werd verder versterkt door Mr. X Nightmare uit 2022, een flinke hoeveelheid DLC die drie extra vechters toevoegt aan de speelbare lijst, een inventieve en immens herspeelbare Survival Mode, verwoestende nieuwe aanvallen, een fantasierijk wapenarsenaal, geweldige nieuwe muziek van Tee Lopes en nog veel meer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password