Nieuwe Gotham Knights Villains Trailer onthult Harley Quinn en Clayface; Releasedatum verschuift naar 21 oktober

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Gotham Knights, de aankomende open-wereld actie RPG in ontwikkeling door Warner Bros. Games Montréal. De video onthult twee DC-superschurken – het meesterbrein en de criminele beïnvloeder Harley Quinn en de gedaanteverwisselende kolos Clayface, die beide deel uitmaken van het enorme criminele element dat de stad in Gotham Knights bedreigt, samen met de koelbloedige Mr. Freeze en het geheime en sinistere Court of Owls. De trailer biedt ook een kijkje op Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in actie terwijl de vier knights het opnemen tegen deze angstaanjagende vijanden en ze proberen een kwetsbaar Gotham City te beschermen.

Bovendien is de lanceringsdatum van Gotham Knights verschoven naar 21 oktober 2022, waardoor spelers vier dagen eerder in actie kunnen komen wanneer de game wereldwijd wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password