Nieuwe Gigantamax Pokémon onthuld voor Pokémon Sword & Shield

he Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag melding gemaakt van de Gigantamax-vormen van Pikachu, Eevee, Charizard, Butterfree en Meowth. Gigantamax-en leidt ertoe dat de grootte, kracht en verschijning van een Pokémon verandert waardoor ze een G-Max-aanval kunnen uitvoeren. Alleen bepaalde soorten Pokémon kunnen Gigantamax-en. En zelfs bij deze soorten kunnen alleen zeldzame exemplaren Gigantamax-en. Gigantamax Pokémon verschijnen in de met spanning verwachte nieuwe videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield die op 15 november 2019 exclusief gelanceerd worden voor het Nintendo Switch™-systeem.

Gigantamax Pikachu
Type: Electric
Height: 21 m
Weight: ???
Ability: Statisch

De elektriciteit die in zijn wangzakken wordt opgewekt, slaat hij op in zijn staart. Tijdens een gevecht treft hij tegenstanders met zijn staart, waarbij hij een stroomstoot afgeeft die zo sterk is als een blikseminslag. Gigantamix Pikachu is nu zo sterk dat hij net zoveel elektriciteit kan produceren als een elektriciteitscentrale. Het blijkt echter moeilijk om deze elektriciteit te gebruiken voor de stroomvoorziening van woonhuizen, want Pikachu kan slechts korte tijd Gigantamax-en. De aanvallen van het type Electric die Gigantamax Pikachu uitvoert, veranderen in G-Max Volt Crash en veroorzaken niet alleen schade maar verlammen ook alle tegenstanders.

Trainers die spelrecords bezitten van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! op hun Nintendo Switch-systeem kunnen een speciale Pikachu ontvangen die kan Gigantamax-en in Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Gigantamax Charizard
Type: Fire/Flying
Height: 28 m
Weight: ???
Ability: Blaze

De vlammen in zijn lichaam zijn sterker geworden, zodat er nu niet alleen vuur uit zijn staart maar ook uit zijn mond en hoorns komt. De vlammen lijken sterker te worden wanneer Gigantamax Charizard brult. De vlammen van Charizard zijn sterker geworden door de Gigantamax-power en vormen nu vleugels op zijn rug. Deze vleugels zijn heter dan magma, en Charizard kan ze afvuren om tegenstanders te verschroeien. Aanvallen van het type Fire die door Gigantamax Charizard worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Wildfire. G-Max Wildfire brengt tegenstanders niet alleen schade toe wanneer hij toeslaat. Vier beurten lang verwondt hij elke Pokémon die niet van het type Fire is!

Gigantamax Eevee
Type: Normal
Height: 18 m
Weight: ???
Ability: Run Away/Adaptability

De vacht rondom zijn nek is dankzij de Gigantamax-power nog pluiziger en weelderiger. Elke tegenstander die in deze vacht verstrikt raakt, wordt dol op Eevee en verliest de wil om te vechten. Door het Gigantamax-en is Eevee uitgelatener dan ooit en probeert hij met elke tegenstander te spelen. Zijn enorme omvang zorg er uiteindelijk vaak voor dat hij zijn tegenstander verplettert. Aanvallen van het type Normal die door Gigantamax Eevee worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Cuddle. G-Max Cuddle brengt tegenstanders niet alleen letsel toe wanneer hij toeslaat. Elke tegenstander van het andere geslacht dan dat van Eevee raakt verblind.

Trainers die spelrecords bezitten van Pokémon: Let’s Go, Eevee! op hun Nintendo Switch-systeem kunnen een speciale Eevee ontvangen die kan Gigantamax-en in Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Gigantamax Meowth
Type: Normal
Height: 33 m
Weight: ???
Ability: Pickup/Technician

Door het Gigantamax-en is het lichaam van Meowth tot een verbluffende lengte uitgerekt, en ook de munt op zijn hoofd is enorm geworden. De gigantische munt kan een stroom aan Gigantamax-power uitstoten en zo de omgeving vervullen met een krachtige gouden gloed. Meowth houdt van glimmende voorwerpen. Wanneer hij in glas gehulde wolkenkrabbers ziet, kan hij de drang niet weerstaan om hierop zijn klauwen aan te scherpen. Hierdoor kan hij aanzienlijke schade toebrengen, zoals beschadigde buitenwanden of gebroken ramen. Aanvallen van het type Normal die door Gigantamax Meowth worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Gold Rush. G-Max Gold Rush brengt letsel toe aan tegenstanders en strooit tevens munten uit over het hele gebied, waardoor Trainers na het gevecht ook nog eens over een flink geldbedrag in het spel beschikken.

Deze speciale Meowth die kan Gigantamax-en, kan ontvangen worden als een speciale bonus voor vroege kopers van Pokémon Sword en Pokémon Shield die ervoor kiezen hem te verkrijgen via de optie Internet bij Verrassingscadeau. Dit is mogelijk van vrijdag 15 november 2019 tot woensdag 15 januari 2020.

Gigantamax Butterfree
Type: Bug/Flying
Height: 17 m
Weight: ???
Ability: Compound Eyes

Zijn opvallendste kenmerk zijn z’n verblindende vleugels, die gigantische afmetingen hebben aangenomen. Het licht van de vleugels van Gigantamax Butterfree is afkomstig van zijn schubben, die tegenstanders kunnen verlammen, vergiftigen of laten slapen. Deze schubben zijn het effectiefste wapen van Butterfree. Hij hoeft maar met zijn enorme vleugels te klapwieken en hij wekt zo’n krachtige wind op dat een vrachtwagen van 10 ton de lucht in vliegt. Deze wind verspreidt ook giftige schubben over de omgeving. Het is dus heel gevaarlijk om alleen al in de buurt van deze Pokémon te zijn. Aanvallen van het type Bug die door Gigantamax Butterfree worden uitgevoerd, veranderen in G-Max Befuddle. G-Max Befuddle berokkent niet alleen schade maar strooit ook schubben uit rond tegenstanders, waardoor ze vergiftigd, verlamd of in slaap raken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password