Nieuwe Games with Gold voor november 2019

Welkom bij het Games with Gold-overzicht voor november 2019! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
Te downloaden tussen 1 en 30 november op Xbox One
Pak je vergrootglas en stap in de schoenen van de beste detective ter wereld in Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Dit fantastische avontuur is een combinatie van onderzoek, verkenning en actie. Bezoek de duisterste hoeken van het victoriaanse Londen om het mysterie rond je geadopteerde dochter op te lossen. Bereid je voor op de grote ontknoping, want de conclusies die je maakt zijn van invloed op de afloop van het verhaal.

Star Wars Jedi Starfighter
Te downloaden tussen 1 en 15 november op Xbox One en Xbox 360
In Star Wars Jedi Starfighter beleef je de gebeurtenissen die zich afspelen voor het verhaal van Star Wars Episode II. Het is onrustig in het universum. Ada Gallia wordt door de Jedi-raad naar het Karthakk-stelsel gestuurd om de ongeregeldheden te onderzoeken. Ontwijk vijandelijke schepen en haal ze neer met de nieuwe Jedi Starfighter in de strijd tegen de Handelsfederatie. Vlieg met de Force!

Joy Ride Turbo
Te downloaden tussen 16 en 30 november op Xbox One en Xbox 360
Voer waanzinnige stunts uit en neem het op tegen je vrienden in de kartracegame Joy Ride Turbo. Spring van kliffen, show al je skills in en speel extra auto’s vrij om nog spectaculairdere tricks te maken. Met deze maffe, kleurige racegame blijf je genieten.

The Final Station
Te downloaden tussen 16 november en 15 december op Xbox One
Bestuur een trein in de dystopische wereld van The Final Station. In dit postapocalyptische avontuur moet jij je passagiers veilig vervoeren en beschermen tegen de geïnfecteerden. Zorg dat je trein blijft rijden, bekommer je om de overlevenden en bereik het volgende station koste wat het kost.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password