Nieuwe Games with Gold voor mei 2020 bekend gemaakt

Begin mei op de juiste manier met de nieuwe Games with Gold line-up. Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold krijg je de meest geavanceerde multiplayer-service, gratis games en exclusieve ledenkortingen op games in de Microsoft Store! Ben je reeds lid van Xbox Game Pass Ultimate? Dan kan jij ook deze games spelen!

V-Rally 4 (Te downloaden van 1 tot 31 mei op Xbox One)
Doe mee aan uitdagende wedstrijden in rallycross, drifts, buggy-races en bergbeklimmingen in V-Rally 4. Kies uit meer dan 50 bekende voertuigen, pas ze aan en race ermee in deze veeleisende simulatiegame. Race onder hachelijke omstandigheden over gevaarlijke parcours en ervaar een spectaculair avontuur op alle continenten. Laat je leiden door je adrenaline in deze legendarische off-road racegame.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr (Te downloaden van 16 mei tot 15 juni op Xbox One)
Speel als de Inquisitor, de machtigste agent van het Imperium in Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Ga op onderzoek op meerdere planeten en zorg ervoor dat de wil van de keizer wordt gerespecteerd tot in de verste uithoeken van het Warhammer-universum. Vecht alleen of samen met drie andere spelers en breng verlossing naar de chaos van het fortklooster Martyr.

Sensible World of Soccer (Te downloaden van 1 tot 15 mei op Xbox One en Xbox 360)
Stap het veld op in de populaire ‘old school’-game Sensible World of Soccer. Kies uit talloze voetbalclubs uit de hele wereld om een snel potje te spelen of geef gedurende een heel seizoen leiding aan je team met de uitgebreide tactics-editor. De klassieke voetbalgame uit de jaren 90 komt op verbluffende wijze weer tot leven.

Overlord II (Te downloaden van 16 tot 31 mei op Xbox One en Xbox 360)
Geef leiding aan een krachtig en chaotisch duivels leger en neem het op tegen het glorieuze keizerrijk in Overlord II. In deze sequel van de razendpopulaire fantasy-game zijn je duivels nog slimmer, dodelijker en grappiger. Trek met je ongecontroleerde en woeste bende ten strijde tegen een getraind legioen. Deze game is groter en kwaadaardiger dan ooit en zit vol sublieme verwoesting!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password