Nieuwe Games with Gold voor december 2019

Welkom bij het Games with Gold-overzicht voor december 2019! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:

Insane Robots (Te downloaden van 1 tot 31 december op Xbox One)
Vernietig je tegenstanders in het verrassende en unieke kaartengevecht Insane Robots. Betreed het strijdveld met meer dan 46 verschillende robots, geef leiding aan de robotrebellen in survival-arena’s of neem het op tegen een kwaadaardige robotheerser in een waanzinnige campagne van meer dan 15 uur. Insane Robots is kaartvechten op een totaal andere manier!

Jurassic World Evolution (Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One)
Welkom bij Jurassic World Evolution! Neem de leiding op je in het legendarische park en laat indrukwekkende en levensgevaarlijke dinosaurussen tot leven komen. Gebruik geavanceerde biotechnieken om dinosaurussen te maken met unieke eigenschappen die in staat zijn tot intelligente interactie met hun omgeving. Probeer ze in bedwang te houden vanaf de grond of vanuit de lucht en zorg dat je dinosaurussen genoeg winst opleveren om je onderzoek te financieren. Vergeet nooit dat controle eenvoudig kan omslaan in chaos, want het leven vindt altijd een weg.

Toy Story 3 (Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360)
Buzz, Woody en Jessie betreden in Toy Story 3 een nieuwe en onbekende wereld. Kies je favoriete Toy en ga op talloze avonturen die elke keer weer anders zijn. Bouw je eigen stad met eindeloos veel mogelijkheden. Verken de grenzen van je verbeelding en maak je eigen verhaal!

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360)
In Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD wordt de mysterieuze geschiedenis van de familie Belmont onthuld. Vecht generaties lang tegen het lot en neem het als Trevor Belmont, ridder van de Brotherhood of Light, op tegen zijn vader Gabriel, de krachtige Dracula. In dit epische vervolg op Castlevania: Lords of Shadow ervaar je de dramatische strijd tussen vader en zoon.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password