Nieuwe games en accessoires getoond tijdens NACON Connect 2024

Tijdens de laatste editie van NACON Connect, presenteerde NACON aan gamers van over de hele wereld de gaming-accessoires die de laatste maanden het succes van het merk onderstreepten, naast een brede selectie aan games die binnenkort zullen verschijnen. NACON Connect heeft werkelijk voor elk wat wils, of je nu terugverlangt naar de jaren 80, dol bent op hack’n’slash of op snelheid kickt. Hieronder een overzicht met bijna 30 minuten aan exclusieve beelden:
NACON Connect is een terugkerend jaarlijks evenement waarin het bedrijf spelers nieuwe games en accessoires presenteert. Tijdens het evenement van gisteravond werden drie nieuwe games aangekondigd: Endurance Motorsport Series en MXGP, nieuwe projecten van KT Racing studio, en Dragonkin: The Banished, ontwikkeld door Eko Software, de studio achter de populaire hack’n’slash-game Warhammer Chaosbane uit 2019.

De langverwachte titels GreedFall II en Terminator: Survivors (waarvan de naam tijdens deze gelegenheid werd onthuld) waren spectaculaire hoogtepunten met exclusieve trailers, en de aankondiging dat ze binnen enkele maanden via vroegtijdige toegang zullen verschijnen.

Tijdens deze editie werd ook aandacht geschonken aan de vele games die deze weken verschijnen, met nieuwe gameplay-beelden van verschillende titels in de catalogus: Welcome to Paradize verscheen gisteren, Garden Life: A Cozy Simulator is verkrijgbaar sinds 22 februari, Taxi Life: A Driving Simulator verschijnt op 7 maart en Crown Wars The Black Prince, een turn-based tactical game in een middeleeuwse wereld die wordt verscheurd door duistere krachten, zal 14 maart verschijnen.

Ons assortiment premium gamingaccessoires, aangeboden door onze ambassadeur Lachlan en zijn PWR-team, werd gepresenteerd in een video die door het eSport-team zelf is geproduceerd. Daarin is te zien hoe de leden van dit team trainen met alle accessoires van NACON.

NACON-accessoires
Het assortiment van NACON-accessoires is constant in ontwikkeling om de ervaringen van gamers steeds verder te verbeteren. Tijdens NACON Connect werden verschillende accessoires getoond die we ontwikkelden voor PlayStation en Xbox, en zeer enthousiast door gamers werden ontvangen, inclusief:

  • De Revolution 5 Pro, ontwikkeld door de professionele gamer Mister Crimson, gericht op pc- en PlayStation 5T-gamers die zoeken naar prestaties en innovatie voor onverslaanbare gamingsessies.
  • De RIG 600 Pro, de nieuwste headset van RIG, de gaming-audio-standaard in de VS en Europa, die comfort, betrouwbaarheid en veelzijdigheid biedt.Endurance Motorsport Series
Endurance Motorsport Series, ontwikkeld door onze eigen studio KT Racing, is een racespel dat alle spanning en sensatie van langeafstandswedstrijden tot leven brengt. De game laat je uiteraard als coureur racen, maar neemt je ook mee naar de pits, waar je in de schoenen van de race-ingenieurs stapt.

Wanneer deze simulatie in 2025 verschijnt bevat deze diverse officiële voertuigen en circuits, authentiek naar de digitale wereld vertaald dankzij de knowhow van de studio, die bekendstaat om zijn werk aan de WRC-serie. Deze titel biedt innovatieve gameplay waarbij je racestrategie en besluitvorming op basis van onvoorziene gebeurtenissen (incidenten, weersomstandigheden, enz.) net zo belangrijk zullen zijn als je rijvaardigheid.
Dragonkin: The Banished
Het team van NACONs Eko Software-studio, dat voor een aanzienlijk deel uit hardcore hack’n’slash-fans bestaat, onthulde met trots Dragonkin: The Banished. Deze titel is een eerbetoon aan het genre en verplaatst spelers naar een originele Dark Fantasy-wereld, waarin de personage-klasses mutante hybriden zijn tussen draken en mensen. In de solo-mode of co-opstand voor maximaal vier spelers moeten spelers machtige draken opsporen en bestrijden om de wereld uit hun klauwen te bevrijden. Dragonkin: The Banished verschijnt in februari 2025 voor PS5, Xbox Series en Steam.
MXGP – The Official Motocross Videogame
MXGP is de officiële game van het FIM-wereldkampioenschap en wordt ontwikkeld door KT Racing, een specialist in motorsportgames. Deze game verschijnt eind 2024 voor PS5T, Xbox Series en pc en biedt spelers een kijkje achter de schermen van het meest iconische motorcrosskampioenschap ter wereld, met toegang tot alle officiële content van de MXGP – inclusief de race-kalender, coureurs, teams, motoren en sponsors.
GreedFall II
De verhalende RPG GreedFall II wordt ontwikkeld door Spiders, een studio van NACON. Tijdens de conferentie werd met een epische nieuwe trailer bekendgemaakt dat deze game in de zomer van 2024 via vroegtijdige toegang beschikbaar komt op Steam.

Na een succesvolle eerste deel, dat een community van ruim 2 miljoen spelers opleverde, biedt GreedFall II spelers de kans om deze unieke wereld opnieuw te bezoeken. De game plaatst spelers in de schoenen van een Teer Fradee-bewoner die van zijn geboorte-eiland is weggerukt en werd meegenomen naar Gacane, het thuisland van de kolonisten. Na afloop van de conferentie werd door de ontwikkelaars meer informatie over de game gedeeld op het Spiders Twitch-kanaal.
Test Drive Unlimited Solar Crown
KT Racing studio presenteerde een gloednieuwe video voor Test Drive Unlimited Solar Crown. Deze video, getiteldThe Explorer, focust op de off-road-elementen van deze racegame. Na The Cruiser, voor spelers die het graag rustig aan doen, en The Racer, gericht op competitieve coureurs, illustreert deze derde video de diversiteit van Hong Kong Island met zijn ruige gebieden, ideaal voor thrill-seeking spelers. In Test Drive Unlimited Solar Crown, vormen off-road race-elementen een belangrijke rol in de beleving van deze MOOR (Massively Open Online Racing)-game.

Andere aspecten van Test Drive Unlimited Solar Crown worden gepresenteerd in komende video’s. Samen schetsen de video’s een beeld van de verschillende manieren waarop je van de game kunt genieten en alles wat Hong Kong Island heeft te bieden.

De Test Drive Unlimited Solar Crown-ervaring zal in 2024 arriveren op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Terminator: Survivors
Terminator: Survivors wordt ontwikkeld door NACON Studio Milan. Het betreft een open-world survival game in de wereld van de eerste twee iconische sci-fi-films in de Terminator-franchise, eigendom van Studiocanal en in 1984 gemaakt door James Cameron en Gale Anne Hurd. In dit originele verhaal, dat plaatsvindt na de tweede film, voer je het commando over een groep survivors van Judgment Day in solo-mode of co-op-mode, om vele dodelijke gevaren te overwinnen in een post-apocalyptische wereld. In de game zullen de machines van Skynet meedogenloos jacht op je maken, terwijl andere mensen azen op dezelfde grondstoffen als jij…

Marco Ponte, CEO & Creative Director, deelde tijdens de conferentie meer details over dit meest ambitieuze project waar zijn studio ooit aan werkte.

Om te vieren dat de franchise dit jaar 40 jaar bestaat, verschijnt Terminator: Survivors op 24 oktober 2024 in vroegtijdige toegang op pc (Steam). De game komt later ook voor consoles beschikbaar.
Welcome to ParadiZe
Tijdens NACON Connect werd ook de release van Welcome to ParadiZe gevierd. Deze titel combineert actie, crafting, RPG en survival, allemaal in een waanzinnige open wereld, en is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Altijd al gedroomd van je eigen zombie als huisdier? Er is geen betere metgezel denkbaar om je te beschermen, je land te bewerken en je te helpen in de strijd tegen gestoorde vijanden. In je eentje of als deel van een team moet je proberen de Apocalyps in de wereld van ParadiZe te overleven! Je zult slimmer en handiger dan je vijanden moeten zijn om ze te overwinnen en te voorkomen dat je wordt opgegeten… Bijvoorbeeld door Miss Daisy, onze eigen zombie-olifant.
Crown Wars: The Black Prince
Van de tactische turn-based game Crown Wars: The Black Prince werd een nieuwe trailer getoond die focust op de wapens in de game. Er zijn 13 soorten realistische en verbeterbare wapens die spelers alle ruimte bieden om hun eigen feilloze gevechtsstrategie te ontwikkelen. Midden in de 100-jarige oorlog, een reeks bloedige conflicten tussen rivaliserende koninklijke families, moet de speler zijn eenheden opbouwen om de bron van de duisternis te zoeken en een duivels complot te verijdelen. Dit complot wordt gesmeed door een schimmige, kwaadaardige organisatie die chaos zaait in het hele koninkrijk: de Order.
Ravenswatch
Ravenswatch, de  roguelike die zowel solo als co-op met een team van 4 spelers is te spelen, nadert de laatste fases van zijn vroegtijdige toegang-fase. Deze titel, die inspiratie put uit sprookjes en legenden van over de hele wereld, is inmiddels al door meer dan 400.000 spelers gespeeld. Het derde en laatste hoofdstuk van dit avontuur, getiteld Avalon, verschijnt in april.
Life Range
De Life-reeks is begonnen in 2019 en wordt regelmatig uitgebreid met life-simulaties die onderdompeling en management combineren. Tijdens NACON Connect werd een nieuwe trailer getoond met 4 van deze games: Chef Life, waarvan de nieuwe gratis content Cooking Lab is onthuld; Garden Life en Taxi Life, die respectievelijk op 22 februari en 7 maart arriveren; en tenslotte Ambulance Life, de nieuwe titel die tijdens de pc gaming show werd aangekondigd en gepland staat voor een release in september 2024.

Sport Range

Sportgames vormen een belangrijk deel van NACONs assortiment, en waren dus ook tijdens de conferentie van dit jaar present. Zo werden sportfans getrakteerd op exclusieve beelden van TieBreak: Official Game of the ATP and WTARugby 24 en twee wielrengames die tijdens dit evenement werden aangekondigd: Tour de France 2024 en Pro Cycling Manager 2024. Voor motorrace-liefhebbers werd bevestigd dat MXGP, the officiële game van het world Motocross championship, in 2024 zal verschijnen. Tenslotte kregen skateboarding die-hards beelden te zien van de nieuwe DLC voor Session: Skate Sim, getiteld Schoolyard. De community van deze skateboardgame, die inmiddels uit ruim 1,5 miljoen mensen bestaat, wordt blijvend ondersteund door de studio, die zich blijft inspannen om de game groter en beter te maken.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password