Nieuwe gameplaytrailer Burnout Paradise Remastered onthuld

Burnout Paradise Remastered komt naar Nintendo Switch op 19 juni, zodat spelers thuis of waar dan ook kunnen genieten van de ultieme race-ervaring. In afwachting van de aanstaande lancering heeft EA een nieuwe trailer uitgebracht, waarmee racers een voorproefje krijgen van razendsnelle 60 FPS-graphics.

Burnout Paradise Remastered is de ultieme Burnout Paradise-ervaring. Het biedt de volledige oorspronkelijke game en acht spectaculaire DLC-pakketten, met onder andere het Cops and Robbers-pakket, Legendary CarsBurnout Bikes en Big Surf Island. Racers kunnen het verkeer aan de kant beuken terwijl ze met acht spelers tegelijk tegen elkaar racen in een multiplayer vol adrenaline, online of in lokale partymodus! De game is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met tal van technische verbeteringen, en spelers kunnen door de open wereld racen in niet minder dan 60 frames per seconde, met high-resolution textures en een kaart die je kunt bekijken met touchbediening.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password