Nieuwe gameplay video onthuld voor Metro Exodus

Deep Silver en 4A Games hebben Metro Exodus Uncovered uitgebracht – een nieuwe gameplay-video waarin nieuwkomers worden verwelkomd in de ongelooflijke wereld van Metro.

Beroemd om hun aangrijpende atmosfeer, intense gameplay, krachtig verhaal en een angstaanjagende wereld hebben Metro 2033 en Metro: Last Light hun reputatie verdiend als cult klassiekers. Nu zijn Deep Silver en 4A Games klaar om de langverwachte Metro Exodus uit te brengen. Vijf jaar in de maak, het bouwt voort op de sterke punten van de serie en biedt spelers een nieuw gevoel van vrijheid en verkenning in de woestenijen van post-apocalyptisch Rusland. Voor nieuwkomers in de serie onderzoekt deze video de unieke wereld en gameplay-functies van Metro Exodus.

Metro Exodus verschijnt op 15 februari voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password