Nieuwe gameplay video voor Dishonored 2 – Emily en Corvo’s ‘Daring Escapes’

Bethesda heeft een nieuwe gameplay video voor Dishonored 2 vrijgegeven, genaamd ‘Daring Escapes’. Kijk mee hoe zowel Emily Kaldwin als Corvo Attano enkele van hun bovennatuurlijke krachten, wapens en gadgets combineren om te ontsnappen uit het Royal Conservatory.
Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios, vanaf 11 november 2016 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Iedereen die Dishonored 2 alvast pre-ordert zal de game een dag voor officiële release kunnen spelen en een exemplaar van Dishonored: Definitive Edition ontvangen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password