Nieuwe gameplay van System Shock 2: Enhanced Edition gaat in première op de Indie Horror Showcase

Vandaag heeft Nightdive Studios op The Indie Horror Showcase een nieuwe blik geworpen op System Shock 2: Enhanced Edition – de remaster van de klassieke sci-fi horror action role-playing game System Shock 2 uit 1999. De antagonist uit de serie, de kwaadaardige AI SHODAN, is terug en beter dan ooit.

Nightdive Studios heeft zijn restauratieve talenten ingezet voor een game die door velen wordt beschouwd als een van de beste first-person shooters aller tijden. Net als zijn geremasterde voorganger is System Shock 2: Enhanced Edition opnieuw opgebouwd voor moderne platforms met behulp van Nightdive Studios’ eigen KEX Engine. Dit biedt spelers de definitieve System Shock 2-ervaring met verbeterde beelden, verbeterde gameplay en sterk verbeterde prestaties (tot 4K 120 FPS).

System Shock 2: Enhanced Edition is niet alleen de meest visueel indrukwekkende versie van de titel tot nu toe, het zal ook de meest stabiele zijn, aangezien talloze bugs in de originele PC-game zijn verholpen. System Shock 2: Enhanced Edition bevat bovendien upgrades voor de geliefde co-op multiplayer modus van de game en ondersteunt officieel door fans gemaakte content. Elk aspect van de game is verfijnd om zowel nieuwe fans als veteranen de best mogelijke ervaring te bieden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password