Nieuwe gameplay trailer van Dishonored 2

Bethesda heeft zopas een gloednieuwe gameplay trailer voor Dishonored 2 vrijgegeven, met niemand minder dan Corvo Attano in de hoofdrol!

In deze verhaalgedreven trailer plant Corvo Attano zijn wraak op Delilah, die de troon van zijn dochter Empress Emily Kaldwin in beslag wist te nemen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga, ontwikkeld door Arkane Studios. Ontdek een wereld waarin mystiek en industrie met elkaar zijn gemengd. Kies je ervoor om als Empress Emily Kaldwin of koninklijke beschermer Corvo Attano te spelen? Baan je jezelf ongezien een weg doorheen de game, maak je gebruik van het brutale gevechtssysteem of gebruik je een combinatie van beide? Hoe zal jij jouw karakters unieke set aan krachten wapens en gadgets gebruiken om jouw tegenstanders uit te schakelen? Het verhaal past zich aan jouw keuzes aan en leidt tot intrigerende gebeurtenissen terwijl je doorheen de vele missies speelt.

Dishonored 2 lanceert wereldwijd op 11 november 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password