Nieuwe gameplay details en openingsvideo onthuld voor God Eater 3

Bandai Namco  heeft nieuwe info rond het verhaal, gameplay features en een nieuw personage onthuld voor God Eater 3.

Tevens onthulde het de openingsvideo van de game, dat gepaard gaat met het lied “stereo future” – gecomponeerd door Kenta Matsukuma en uitgevoerd door BiSH, de ‘punk rock band met muziekinstrumenten’.

In God Eater 3 worden de protagonisten gered door de crew van een Ash Crawler, genaamd Chrysanthemum. Ash Crawlers dienen als hub voor deGod Eater-helden. Ze worden beschermd door muren van Anti-Aragami en hebben ook Resonance Radars om gevaarlijke Aragami te detecteren.

Na een verwoestende Ash Storm verliest de Chrysanthemum-crew de mogelijkheid om de Resonance Radar te gebruiken waardoor jij als speler de Aragami moet verslaan om de verschillende routes doorheen de Ashlands terug vrij te maken.

Het personage Phym werd ook onthuld. Zij is een mysterieus meisje met een hoorn op haar voorhoofd. Phym maakt een belangrijk onderdeel uit van het verhaal van God Eater 3 waarbij de ontmoeting tussen haar en de protagonisten ervoor zorgt dat hun leven voor eeuwig zal veranderen.

De laatste feature die is onthuld, is de Burst Arts speciale aanval die alleen kan worden gebruikt tijdens Burst Mode. De aanval neemt telkens een andere vorm aan naargelang de speler zich op de grond of in de lucht bevindt. Spelers kunnen ook hun personages aanpassen en verschillende Burst Arts Effects voor elke beweging kiezen waardoor er gigantisch veel combinaties kunnen worden gemaakt.

God Eater 3  verschijnt op 8 februari 2019 voor PlayStation 4 en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password