Nieuwe G-Max moves voor Pokémon onthuld en meer!

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details onthuld over de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass, waaronder G-Max Moves die enkel bruikbaar zijn door de laatste evolutie van je eerste partner Pokémon in de Galar regio (Rillaboom, Cinderace en Inteleon). Trainers kunnen ook uitkijken naar nieuwe League Card designs en een early-purchase bonus.

Gigantamax Ontdekkingen
In The Isle of Armor (Expansion Pass deel een), zullen trainers enkele van hun Pokémon kunnen helpen om de Gigantamax vorm te unlocken. Hierdoor komen we tot de ontdekking van de Gigantamax vormen voor Rillaboom, Cinderace, en Inteleon. De G-Max Moves die deze Gigantamax Pokémon kunnen gebruiken zijn enorm krachtig, en zijn heel wat sterker dan de normale Max Moves of G-Max Moves. Ze negeren overigens alle effecten van de tegenstander’s Ability!

Gigantamax Rillaboom
Grass-type aanvallen van Gigantamax Rillaboom zullen veranderen in G-Max Drum Solo. Met deze move zal Rillaboom, terwijl hij op de maat slaat met de stokken op zijn handen, op een elegante manier boomwortels beheersen door zijn spectaculaire drum skills. Daarna laat hij deze wortels omhoog schieten vanonder de tegenstander om heel wat schade aan te richten.

Gigantamax Cinderace
Fire-type aanvallen van Gigantamax Cinderace zullen veranderen in G-Max Fireball. Met deze krachtige move gebruikt Cinderace zijn even krachtige benen om een gigantische vuurbal richting de tegenstander te schoppen. Door de impact hiervan krijgen we een grote explosie te zien.

Gigantamax Inteleon
Water-type aanvallen van Gigantamax Inteleon zullen veranderen in G-Max Hydrosnipe. Inteleon zal als een echte sniper mikken op de tegenstander, van bovenop de toren die hij maakt met zijn eigen staart. Zijn kogels? Een hoog geconcentreerde waterstraal die hij afvuurt vanaf zijn vingertop. Het water wordt met zo een kracht en snelheid afgeschoten dat het een grote explosie veroorzaakt en meer schade teweeg brengt dan andere Max Moves.

Nieuwe League Card ontwerpen en Early-Purchase Bonus
Pokémon Trainers in de Galar region maken in-game League Cards om zichzelf voor te stellen bij anderen. Tijdens hun progressie in het avontuur op The Isle of Armor en The Crown Tundra worden achtergronden, effecten en kaders toegevoegd die niet eerder beschikbaar waren in de Pokémon Sword en Pokémon Shield games. Spelers kunnen ook, door gebruik te maken van Rotomi’s Card Maker, deze nieuwe designs, outfits, en haar stijlen gebruiken om zo hun unieke League Card samen te stellen.

Trainers die reeds de Pokémon Sword Expansion Pass of de Pokémon Shield Expansion Pass hebben aangeschaft, krijgen vlak na de release van The Isle of Armor uitbreiding Leon’s pet en broek als een early-purchase in-game bonus. Spelers kunnen deze items claimen na de release (eind juni 2020) tot en met maandag ochtend op 31 augustus. Dit via het Mystery Gift menu.

De Pokémon Sword Expansion Pass en de Pokémon Shield Expansion Pass, nieuwe DLC voor de Pokémon Sword en Pokémon Shield video games, bevat de The Isle of Armor en The Crown Tundra uitbreidingen, twee aparte avonturen waarin de speler nieuwe personage tegen het lijf loopt, nieuw ontdekte Pokémon kan vangen en nieuwe gebieden van de Galar regio verkennen. The Isle of Armor staat geplanned om te verschijnen tegen het einde van juni 2020 en The Crown Tundra in de herfst van 2020.

Voor meer informatie over de Pokémon Sword en Pokémon Shield Expansion Pass, ga naar: https://swordshield.pokemon.com/nl-be/expansionpass/

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password