Nieuwe factiethema’s voor kamers, vakantievieringen en nog meer quests voor Fallout Shelter dankzij Update 1.8

Bethesda Game Studios geeft Update 1.8 vrij voor de prijswinnende mobile en pc-game, Fallout Shelter, die voortaan Overseers toelaat thema’s voor Vault-kamers te craften, gebaseerd op hun favoriete Fallout 4-facties. Vakantievieringen alsook nieuwe quests zijn nu ook beschikbaar voor de free-to-play game.

Update 1.8 content bevat:

  • Kamer thema’s: Spelers kunnen voortaan hun kamer extra kleur geven dankzij de Theme Workshop, waarmee ze thema’s voor hun kamers kunnen craften gebaseerd op de vier Fallout 4-facties – de Minutemen, Railroad, Brotherhood of Steel en Institute. Instructies voor het craften kunnen worden gevonden via quests en de thema’s kunnen ook aan- en af worden gezet.
  • Nieuwe quests: Update 1.8 introduceert tal van nieuwe quests – inclusief speciale events voor tijdens de feestdagen, ideaal om de Dwellers aan het werk te houden.
  • Vakantievieringen komen naar de Vault: Voor het tweede jaar op rij komen vakantieveringen naar de Vault met Halloween, Thanksgiving en Kerstmis. Vanaf oktober start men met het weggeven van Halloween outfits als beloning bij het vervullen van quests, alsook griezelige kamer thema’s zullen beschikbaar worden gesteld.
  • iMessage stickers: Sinds de release in september hebben Fallout Shelter-spelers op iOS10 exclusieve Fallout Shelter-stickers zitten gebruiken om hun berichten naar vrienden op te fleuren. Update 1.8 introduceert nu enkele nieuwe stickers, waaronder een leuke set voor Halloween.

Fallout Shelter is nu gratis verkrijgbaar voor Android- en iOS-toestellen, alsook op pc. Bezoek Google Play, de App Store of download voor pc de Bethesda.net Launcher via volgende link om de game te spelen: http://download.cdp.bethesda.net/BethesdaNetLauncher_Setup.exe.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password