Nieuwe extended story-trailer toont de gruwelen die spelers wachten in Lords of the Fallen

HEXWORKS, een CI Games studio, heeft een uitgebreide versie uitgebracht van de officiële story-trailer van Lords of the Fallen. Deze verlengde trailer werd getoond tijdens Opening Night Live in Keulen. De trailer toont een dikke minuut aan extra beelden van de komende, langverwachte action-RPG en duikt dieper in de uitgestrekte, nachtmerrieachtige wereld die spelers kunnen betreden wanneer de game op 13 oktober verschijnt voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
Gamescom-bezoekers zitten goed in het Lords of the Fallen theatre (Hall 9, B010-C019) om als eerste ter wereld live een meeslepende walkthrough te beleven van een nooit eerder getoond gebied. De presentatie toont het baanbrekende tweelingrijkenmechanisme van de game en geeft een voorproefje van de brute gevechten met slagwapens, projectielen en magie, en de hoogst uiteenlopende spelsituaties die de twee rijken spelers bieden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password