Nieuwe Exotic-missie genaamd Starcrossed is nu beschikbaar in Destiny 2

Bungie heeft vandaag de nieuwste Exotic-missie genaamd Starcrossed gelanceerd in Destiny 2. Spelers betreden de Black Garden om overblijfselen van een ahamkara te ontdekken. Guardians die de missie voltooien, ontvangen de nieuwe Exotic Strand Bow “Wish-Keeper” (het is ook mogelijk deze boog te craften). Bij elke wekelijkse voltooiing van de missie kunnen spelers wapenintrinsieken verdienen waarmee ze hun gameplay kunnen aanpassen.

De Wish-Keeper is een van de nieuwste Exotic-wapens in Season of the Wish. Daarnaast zijn er al andere krachtige wapens uitgebracht, waaronder de Buried Bloodline Exotic Sidearm afkomstig uit de recent gelanceerde dungeon ‘Warlord’s Ruin’. Ook is de nieuwe Fireteam Finder-functie geïntroduceerd. Hiermee kunnen spelers nieuwe teamgenoten vinden om deze Exotic-missie mee te spelen. Fireteam Finder zorgt ervoor dat spelers met dezelfde soort speelstijl bij elkaar worden geplaatst.

Destiny 2: The Final Shape lanceert op 4 juni 2024. Hierin nemen spelers het samen op tegen de Witness. De aankomende uitbreiding vormt het hoogtepunt van een tien jaar durend verhaal over Light en Darkness in Destiny 2. In The Final Shape reizen Guardians naar de Pale Heart van de Traveler, waar ze samen met bondgenoten strijden om de mensheid te beschermen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password