Nieuwe Dragon Ball Z Kakarot DLC verschijnt vandaag

De nieuwe DLC voor Dragon Ball Z Kakarot  verschijnt vandaag, en is een episode waarin Goku en Vegeta het tegen Frieza moeten opnemen, die sterker dan ooit ten tonele is verschenen.

Goku en Vegeta zullen hun controle over God’s Ki moeten aantonen en transformeren naar Super Saiyan God Super Saiyan, waardoor ze ook over nieuwe gevechtstechnieken zullen beschikken.

Hun vijand Frieza zal een geduchte tegenstander blijken te zijn met zijn nieuwe mogelijkheid om in Golden Frieza te veranderen! De Z Warriors zullen zijn team uitdagen gebruikmakende van hun “Z-combinaties” in epische horde-gevechten.
“A NEW POWER AWAKENS – Part 2” kan enkel verkregen worden bij het aanschaffen van de Season Pass of de “A NEW POWER AWAKENS SET” bundel.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password