Nieuwe DLC voor LEGO Star Wars: The Force Awakens

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van de nieuwste downloadbare content voor de LEGO Star Wars: The Force Awakens Season Pass, met daarin het eerste levelpakket.

Het Poe’s Quest for Survival-levelpakket zet het avontuur voort met een tot nog toe onverteld verhaal, dat alleen te spelen is in LEGO Star Wars: The Force Awakens. Fans kunnen meebeleven hoe Poe Dameron terugreist naar de verzetsbasis na zijn gewaagde ontsnapping aan de First Order. Poe strandt op Jakku en moet een schip zien te vinden om van de woestijnplaneet af en thuis te komen. De speelbare personages en voertuigen zijn onder andere: Naka Iit, Ohn Gosv, Poe Dameron (Jakku), leider van de Strus-clan, kaper van de Strus-clan, speeder van de Strus-clan (volledig voertuig) en speeder van de Strus-clan (microgevechtsvoertuig).
Gamers kunnen momenteel de Deluxe Edition van LEGO Star Wars: The Force Awakens kopen voor de PlayStation 4 en Xbox One, met daarin het hoofdspel en de Season Pass: het perfecte geschenk voor de ware Star Warsfan.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password