Nieuwe DLC lanceert vandaag als MX vs ATV: Legends één miljoen unieke gebruikers viert

THQ Nordic is blij te kunnen aankondigen dat MX vs ATV Legends nu meer dan een miljoen rijders heeft verzameld, die strijden om trofeeën, de snelste ronden en de meest indrukwekkende stunts. We zijn dankbaar voor ieder van hen en blij dat we MX vs ATV Legends kunnen blijven ondersteunen!

Rainbow Studios heeft vandaag een primeur aangekondigd in de geschiedenis van de MX vs ATV-franchise – de toevoeging van GASGAS-motoren aan de toch al robuuste reeks voertuigen van MX vs ATV Legends. De MX vs ATV Legends: GASGAS DLC bevat 4 nieuwe motoren PLUS de officiële Troy Lee Designs RedBull GASGAS fabrieks race team uitrusting en grafische kit.
De MX vs ATV Legends: GASGAS DLC bevat:

  • 2023 GASGAS MC125 (2-takt)
  • 2023 GASGAS MC250 (2-takt)
  • 2023 GASGAS MC250F (4-takt)
  • 2023 GASGAS MC450F (4-takt)
  • Officiële Troy Lee Designs RedBull GASGAS fabrieks race team uitrusting set
  • Officiële Troy Lee Designs RedBull GASGAS graphics set voor fabrieksteam
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password