Nieuwe Dirt Rally 2.0 dev insights trailer onthult game verbeteringen

Codemasters heeft de laatste aflevering van de DiRT Rally 2.0 Dev Insight-serie uitgebracht, die vertelt over de verbeteringen die aan het spel zijn aangebracht sinds de introductie van de originele DiRT Rally. De nieuwe trailer is nu te bekijken.

In de nieuwe trailer vertellen Chief Games Designer Ross Gowing en Rally Consultant Jon Armstrong over de verbeteringen aan de auto’s, omgevingen en de manier waarop de nieuwe band-modellen samenwerken met de verbeterde oppervlakten.

Codemasters heeft ook een DiRT Rally 2.0 Steelbook aangekondigd, deze zal bij geselecteerde retailers gratis te verkrijgen zijn bij aankoop van de game. Het Steelbook-ontwerp is een knipoog naar de verpakking van Colin McRae Rally 2.0, met het kenmerkende turquoise en minimalistische kleine lettertype dat 18 jaar geleden in de winkels te zien was. Dave Alcock, Senior Graphic Designer bij Codemasters, werkte zowel aan het originele ontwerp als aan het ontwerp voor de DiRT Rally 2.0 Steelbook. “Ik had een geweldig gevoel van déjà vu door het gebruiken van ontwerpkenmerken die we destijds ook hadden gebruikt. Het is geweldig om te zien dat dit nog steeds stand houdt. Het steelbook ontwerp ziet er net zo modern en slank uit als in 2000- de screenshots zien er echter een stuk beter uit!”

Chief Games Designer Ross Gowing zei over het steelbook: “het is een goed teken van waar de studio vandaan komt, en herinnert ons allemaal aan de geweldige kwaliteitsbenchmark die Codemasters altijd heeft gesteld.”

De bekroonde Colin McRae Rally 2.0 werd in juli 2000 uitgebracht, twee jaar na de release van de originele Colin McRae Rally in 1998. De titel stond in de top van de Britse videogames hitlijst en won lovende kritieken van onder meer IGN, die het volgende over de titel had te zeggen: “Op elke manier verpletterd CMR 2.0 gewoon de concurrentie … Codemasters heeft opnieuw het beste rallyspel ter wereld gemaakt met Colin McRae Rally 2.0.”

DiRT Rally 2.0 geeft spelers de controle over een verzameling van de meest iconische rallyauto’s ooit gemaakt tegen de meest uitdagende stages in de hele wereld in een authentieke recreatie van de echte wereldsport. Het officiële spel van het FIA World Rallycross Championship, gepresenteerd door Monster Energy, DiRT Rally 2.0 komt op 26 februari 2019 uit voor PlayStation®4, de Xbox One-familie en Windows PC (dvd en via Steam). Spelers die de Deluxe Edition bestellen, hebben op 22 februari early access tot de game en zullen ook de eerste twee seasons van post release content ontvangen zodra ze beschikbaar zijn.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password