Nieuwe developer diary kijkt achter schermen van crossover met NieR-serie in Final Fantasy XIV Online

Square Enix

heeft vandaag een bonusaflevering uitgebracht van de developer diary-serie ‘The Creation of FINAL FANTASY® XIV: Shadowbringers’. In deze aflevering wordt dieper ingegaan op de ontwikkeling van de YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid-serie.

De nieuwe aflevering onthult hoe de crossover met de NieR-serie tot stand kwam en wat inspireerde tot de design-keuzes in het eerste deel van de raid, terwijl er ook wordt gehint naar wat er in de toekomst nog zal verschijnen. De bonusaflevering bevat interviews met:

  • Naoki Yoshida – producer en director, FINAL FANTASY XIV Online
  • Yosuke Saito – producer, NieR-serie
  • YOKO TARO – director, NieR-serie

De andere zes delen van de serie bieden een diepgaand inzicht in diverse onderdelen van de ontwikkeling van FINAL FANTASY XIV Online, waarbij verschillende ontwikkelaars een kijkje achter de schermen geven en vertellen hoe ze de zeer populaire MMORPG hebben gemaakt. De complete serie is hier op YouTube te bekijken: http://sqex.to/gF6D6

Vorige week werd onthuld dat het tweede hoofdstuk van YoRHa: Dark Apocalypse de titel “The Puppet’s Bunker” krijgt en wordt uitgebracht als onderdeel van de volgende grote update voor FINAL FANTASY XIV Online’s, Patch 5.3: Reflections in Crystal.

Spelers die verlangen naar meer FINAL FANTASY XIV-avonturen kunnen uitkijken naar de FINAL FANTASY XIV Fan Festivals die in 2020 en 2021 naar Noord-Amerika, Japan en Europa komen. Bekijk hier een video-preview van wat je op die festivals kunnen verwachten: https://youtu.be/OGpQ0NUKCSk

Hier vind je meer informatie over locaties en datums van de Fan Festivals: https://fanfest.finalfantasyxiv.com.

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password