Nieuwe details voor deel 2 the Indigo Disk DLC

The Pokémon Company International heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de downloadbare content deel 2 The Indigo Disk van The Hidden Treasure of Area Zero voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. The Indigo Disk wordt op 14 december 2023 exclusief voor de Nintendo Switch-systemen gelanceerd.

De Synchro Machine
Wanneer spelers tijdens hun avontuur in deel 2 The Indigo Disk van The Hidden Treasure of Area Zero ver genoeg gevorderd zijn, kunnen ze gebruikmaken van een apparaat dat de Synchro Machine heet. Hiermee kunnen ze de wereld bekijken door de ogen van hun Pokémon. Door synchronisatie met een van hun Pokémon kunnen ze zich verplaatsen en met wilde Pokémon vechten. Dit is een compleet nieuwe spelwijze. Het is wel zo dat dit apparaat nog een prototype is. Spelers kunnen het eenmaal gebruiken zodra ze een wetenschapper in de Terarium geholpen hebben met diens onderzoek.

Het vermogen om te vliegen
De Legendarische Pokémon Koraidon of Miraidon krijgt het vermogen om voor het eerst te vliegen wanneer Trainers de Elite Trial aangaan die opgezet is door Amarys van de BB League Elite Four. Hoewel aanvankelijk verondersteld wordt dat dit vermogen slechts tijdelijk is, blijkt het permanent te kunnen worden, zodat Koraidon en Miraidon op elk gewenst moment kunnen vliegen. Dit is echter alleen het geval wanneer spelers ver genoeg in hun avontuur zijn. Trainers kunnen met hun Legendarische Pokémon overal vliegen waar ze maar willen. Dit geeft een gevoel van vrijheid dat alleen een open wereld kan bieden.

Legendarische Pokémon
Na afronding van het hoofdverhaal van deel 2 The Indigo Disk van The Hidden Treasure of Area Zero kunnen Trainers op de Blueberry Academy het zonderlinge personage Snacksworth ontmoeten. Door voltooiing van de Blueberry Quests (BBQ’s) in de Terarium kunnen Trainers versnaperingen van Snacksworth verdienen. Hiermee kunnen ze bepaalde Legendarische Pokémon uit de hele serie tot aan de regio Paldea tegenkomen! Daarnaast deelt hij met Trainers zijn uitgebreide kennis over Pokémon en sterke verhalen over zijn eigen heroïsche ontmoetingen met hen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password