Nieuwe details over Spirit Hunter: Death Mark II Exhumed

Aksys Games heeft vandaag aangekondigd dat Spirit Hunter: Death Mark II, het derde deel in de veelgeprezen Spirit Hunter-serie ontwikkeld door Experience Inc., eind februari 2024 verschijnt voor PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Een exclusieve originele soundtrack-cd met 14 tracks zal verkrijgbaar zijn via de Noord-Amerikaanse Aksys Online Store.

In Spirit Hunter: Death Mark II is Kazuo Yashiki terug in H City om bovennatuurlijke gebeurtenissen op de Konoehara Academy te onderzoeken. Net als in de vorige delen van de game hebben de ontwikkelaars zich gebaseerd op Japanse mythen en folklore om een meeslepend en genuanceerd terreurverhaal te creëren. Sommige oude gezichten keren terug om Yashiki te helpen bij zijn zoektocht en een 2D zijwaarts scrollende modus biedt een nieuwe manier om locaties te verkennen. Wees voorbereid, want als een geest aanvalt, betekenen cruciale fouten een zekere dood.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password