Nieuwe Deep Dive EA SPORTS FC 24 gaat in op Ultimate Team

Stel je ultieme selectie samen en domineer in Ultimate Team™ met een uitgebreider spelersaanbod dan ooit tevoren, zowel uit het heden als het verleden van heren- én damesvoetbal. Voeg deze spelers toe aan je elftal en ontdek geheel nieuwe manieren om je club zowel op als buiten het veld aan te passen. Ontwikkel je eigen clublegendes door te spelen en je spelers te upgraden via de gloednieuwe Ultimate Team Evolutions. Stap het veld op met vrouwenvoetbal dankzij spelers van de meest vooraanstaande clubs en competities in The World’s Game, waaronder de UEFA Women’s Champions League, Barclays FA Women’s Super League, D1F, de National Women’s Soccer League en de recent toegevoegde Frauen-Bundesliga en Liga F.

Ultimate Team™ houdt je het hele seizoen betrokken bij de voetbalwereld met een overvloed aan content die geïnspireerd is op prestaties en competities in de echte wereld, zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League en CONMEBOL Libertadores. Of je nu solo wilt spelen in Squad Battles, samen in co-op, online in Division Rivals, of tegen de toppers in Ultimate Team™ Champions, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Ultimate Team Evolutions: verbeter de spelers in jouw club. Deze gloednieuwe feature biedt een voortgangstraject om je spelers te laten groeien. Ontwikkel je favoriete spelers tot clubiconen door objectives te voltooien die hun individuele vaardigheden, PlayStyles, algemene beoordelingen en zelfs de uitstraling van hun player items verbeteren.
  • Vrouwenvoetbal in Ultimate Team: In EA SPORTS FC 24 staat “ultimate” voor inclusiviteit. Ultimate Team™ verenigt beide delen van The World’s Game, waarbij mannen en vrouwen samen op hetzelfde veld voetballen. Dit opent nieuwe mogelijkheden om teams samen te stellen en sluit aan bij campagnes die gebaseerd zijn op reallife prestaties in het damesvoetbal.
  • PlayStyles in Ultimate Team: PlayStyles voegt een geheel nieuwe dynamiek toe aan Ultimate Team, die verder gaat dan enkel algemene beoordelingen. Zo kun je je selectie samenstellen op basis van hoe goed spelers presteren en hoe ze daadwerkelijk op het veld spelen. Met PlayStyles+ wordt dit naar een hoger niveau getild, waarbij spelers unieke vaardigheden op het veld ontwikkelen die maar weinigen bezitten.
  • New Player Item Design: EA SPORTS FC 24 leidt een nieuw tijdperk in voor het iconische Ultimate Team- Player Item. Dit legt meer nadruk op de voetballers zelf in The World’s Game, zodat je in één oogopslag alle cruciale informatie over de spelers kunt zien. De spelerskaarten brengen de voetballers op nieuwe manieren tot leven dankzij grotere afbeeldingen en geanimeerde achtergronden. Ook bieden ze meer toegankelijke informatie, zoals competitie-logo’s en PlayStyles+.
  • Community Feedback: Dit jaar is de feedback vanuit de community van essentieel belang geworden voor Ultimate Team. Je kunt nu al je objective rewards in één keer opeisen, spelers van positie veranderen zonder consumables, verbeterde Teamgeest gebruiken voor ICONs, soepel door Ultimate Team navigeren met de nieuwe snelle wisselaar waarmee je moeiteloos tussen functies schakelt, gemakkelijk nieuwe objectives en content ontdekken, en zonder gedoe naadloos terugkeren naar het veld.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password