Nieuwe Deep Dive EA SPORTS FC 24 gaat in op Matchday-ervaring en Frostbite Engine

EA Sports heeft een Deep Dive video vrijgegeven voor het aankomende EA SPORTS FC 24. Deze kan je hieronder bewonderen.

Van realistischere SAPIEN-speler-modellen tot de rimpeling van hun tenues als ze een verdediger verslaan en een verbeterde wedstrijdbeleving: de verbeterde Frostbite™ Engine verhoogt de details om elk moment in EA SPORTS FC 24 nog meer op voetbal te laten lijken.

  • SAPIEN [AM1]-technologie: Volledig nieuwe karaktertechnologie verandert het uiterlijk en de bewegingen van spelers met realistisch opnieuw ontworpen spelersmodellen die 10x nauwkeuriger anatomisch zijn en tot in het kleinste detail kloppen, wat resulteert in vloeiendere animaties die de unieke eigenschappen en lichaamstypes weerspiegelen die spelers speciaal maken.
  • GPU Doek: Kits bewegen nu als echte materialen, reageren op de pas van een speler, verschuiven als ze van richting veranderen en vloeien mee terwijl ze spelen. Het uitrekken en rimpelen van de stof laat ook het atletische karakter van spelers zien, waardoor acties in The World’s Game – van slidings tot feestvieren – meer lijken op de echte sport.
  • Dynamische wedstrijd intro’s: Dynamische wedstrijd-intro’s zorgen ervoor dat je de energie van de wedstrijd voelt zodra je inlogt, voordat je meteen in actie komt. Elke korte, pittige reeks zet de toon voor de aftrap en dompelt je onder in waar je speelt, tegen wie je speelt en waarvoor je speelt. Elke ervaring is afgestemd op het speltype en het belang van het moment, zodat er een verhaal voor de wedstrijd ontstaat dat je de meest relevante context biedt voordat je aan de aftrap verschijnt.
  • Wedstrijddagmenu’s: Wedstrijddagmenu’s maken de tussenmomenten in wedstrijden meeslepender en nemen je mee achter de schermen tijdens het pauzemenu, de rust en de rust met nooit eerder vertoonde beelden van de actie en – voor het eerst – beelden van de toeschouwers en commentatoren in voorheen ongeziene hoeken van het stadion.
  • Kenmerken Verlichting: Spelers zijn realistischer in EA SPORTS FC™ 24, met verbeterde hoogtepunten en belichting die de gezichten van The World’s Game tot leven brengen. Ground Truth Ambient Occlusion-technologie zorgt ook voor diepte en detail in het veldoppervlak, zodat spelers levendig naar voren komen met scherpe schaduwen.

Van het publiek tot het commentaar, niets voelt meer als een wedstrijddag dan EA SPORTS FC 24 met nieuwe functies die elke keer dat je aan de aftrap staat voor een spannende uitzendervaring zorgen.

  • Tweede commentaarteam: EA SPORTS FC™ 24 verwelkomt een nieuw commentaarduo in Ultimate Team™ en bepaalde speltypen om wedstrijden van nieuwe stemmen en nieuwe energie te voorzien. De legendarische Engelse commentator Guy Mowbray en voormalig Engels international Sue Smith zijn de eerste vrouwelijke co-commentator in The World’s Game.
  • HyperMotionV Insight Overlays: Intelligent Broadcast Augmented Reality (AR) analyseert de wedstrijd terwijl deze wordt gespeeld en legt een overlay over het veld met de inzichten die je nodig hebt om je tegenstanders te begrijpen en de wedstrijd naar je hand te zetten, zoals wedstrijdstatistieken, winstkansen, schotgrafieken en meer.
  • Voorbij uitzendingen: Plaats jezelf in het hart van het stadion, omringd door alle voetbalgeluiden met luider gezang, grotere reacties, gepassioneerder publiek en nieuwe authentieke audio-elementen zoals drums en toeters.
  • Nieuwe standaardcamera voor gameplay: EA SPORTS FC™ 24 toont het spel van de wereld vanuit een nieuwe invalshoek met de introductie van de Tactical Cam, die spelers een geavanceerde tactische blik op het veld biedt en tegelijkertijd de sfeer in het stadion tot in detail vastlegt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password