Nieuwe De Sims 4 Samen Groeien-trailer laat spelers kennis maken met de Michaelsons

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor De Sims 4 Samen Groeien. Dit uitbreidingspakket is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

De trailer biedt een kijkje in het dagelijks leven van de Michaelsons, een familie die in het pittoreske kuststadje San Sequoia woont. Zij krijgen te maken met interessante nieuwe familiedynamieken die geïntroduceerd worden in De Sims 4 Samen Groeien. Zo kunnen spelers zien wat er gebeurt als een liefhebbende grootouder langskomt om hun nieuwste kleinkind te ontmoeten. Ook krijgen ze te zien hoe de sociale chemie ervoor zorgt dat sommige Sims een klik met elkaar hebben en sommige juist met elkaar botsen. Hoe Sims met deze gevoelens omgaan, bepalen spelers dankzij dit uitbreidingspakket helemaal zelf.

Bij de vele keuzes en mijlpalen waar Sims mee te maken krijgen in De Sims 4 Samen Groeien staat familie centraal. Is het bijvoorbeeld goed als de ouders intrekken? ‘Nee’ zeggen heeft zeker invloed op de onderlinge relatie, terwijl ‘ja’ zeggen het leven thuis een stuk ingewikkelder kan maken. Wat nou als de ouders niet goed kunnen opschieten met de partner? Spelers moeten kiezen tussen chaos veroorzaken of de vrede bewaren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password