Nieuwe coöp-horrorervaring Sanguivore: Twenty Below komt officieel naar Steam & EPIC Early Access vanaf 1 december 2023.

Uitgever Forthright Games en ontwikkelaar Blood Eater Games kondigen met trots aan dat hun nieuwe coöperatieve horrorervaring Sanguivore: Twenty Below op 1 december toegang krijgt tot steam early access.

Betreed het angstaanjagende rijk van Sanguivore: Twenty Below. Een wereld waarin je wordt gestalkt door griezelige gruwelijkheden die honger hebben naar jouw vlees en bloed. De enige hoop voor je overleving ligt in je verstand en de band die je deelt met je metgezellen.

Zul je overleven of ben je slechts het volgende maaltje van een monster?
Sanguivore: Twenty Below zit opgesloten in een ‘puzzelcomplex’; een reeks ontsnappingskamers die geleidelijk in moeilijkheidsgraad en omvang toenemen, van een enkele kamer tot een hele stad. Om te ontsnappen moet je breinbrekende puzzels oplossen, nuttige hulpmiddelen verzamelen en scherp blijven, terwijl je probeert te voorkomen dat je in de klauwen van de afschuwelijke Sanguivore valt.

Speel solo of werk samen met een groep van maximaal vier vrienden. Smeed een onbreekbare vertrouwensband met je metgezellen, want je overleving hangt net zoveel van hen af als van jezelf. Als iemand van jullie in de handen van de Sanguivore valt, moet de rest samenwerken om hem of haar uit de klauwen van de Sanguivore te redden. Je reis naar de vrijheid hangt af van je vermogen om samen te werken en het pad te vinden naar meerdere ontsnappingsuitgangen terwijl je door vier verschillende gebieden werkt, elk met hun eigen uitdagingen, maar elk met vier mogelijke ontsnappingsroutes.

“Forthright Entertainment en Blood Eater Games zijn verheugd om samen te werken aan deze leuke, horror coöp-ervaring. Het is echt een mix van Escape Room en Escape Town en het samenwerken als een team, het oplossen van puzzels en stealth is je primaire focus terwijl je wordt opgejaagd. De enorme hoeveelheid plezier die we hebben gehad bij het playtesten van het spel betekent dat we er zeker van zijn dat fans van horror co-op survival games een geweldige tijd zullen hebben terwijl we het spel vormgeven voor de volledige release in 2024.” Ryan Waller, Forthright Entertainment.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password