Nieuwe Cooking Mama introduceert vegetarische modus

De kookgame Cooking Mama: Cookstar wordt een reboot van de serie en ontvangt een vegetarische modus.

De speler krijgt de mogelijkheid om de game in de vegetarische modus te spelen, waarmee men ervoor kan kiezen om de traditionele recepten die gebruikmaken van vlees te vervangen door vegetarische recepten. Met de modus moet de game aantrekkelijk voor de vegetarische gamers.

De kookgameserie Cooking Mama is een serie van games die begon in 2006, waarvan in totaal tien zijn uitgebracht. In totaal heeft de franchise meer dan 600 miljoen dollar in omzet behaald en zijn er twintig miljoen exemplaren verkocht. De vorige game in de franchise was Cooking Mama: Sweet Shop voor de 3DS.

Cooking Mama: Cookstar heet vermoedelijk in andere regio’s Cooking Mama: Coming Home to Mama maakt tevens gebruik van geïntegreerde blockchain-techologie. De game wordt deze herfst uitgebracht voor Nintendo Switch en komt volgens de Duitse USK-keuringsinstantie ook naar PlayStation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password