Nieuwe content-update van Wild Hearts introduceert Tsukuyomi

EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag een gloednieuwe gratis content-update voor de AAA-hunting game  Wild Hearts uitgebracht. De update hult het normaal zo kleurrijke fantasielandschap van Azuma in duisternis.

Deze duisternis brengt een nieuwe Kemono met zich mee genaamd Tsukuyonomi. Dit angstaanjagende beest met de bijnaam “Specter of the Eclipse” voedt zich met zonnenstralen en geeft zich niet snel gewonnen. Spelers die erin slagen om hem te verslaan, krijgen toegang tot gloednieuwe epische wapens en pantsersets. Ten slotte introduceert de update vier nieuwe Serial Hunt-quests met uitsluitend Mighty en Volatile Kemono, om de meest dappere jagers op de proef te stellen.

Neem hier een kijkje voor het meest recente blogbericht.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password