Nieuwe content onthuld voor Tales of Berseria

Bandai Namco heeft twee nieuwe personages, een ability item en nieuwe features voor Tales of Berseria onthuld.

Artorius Collbrande is de leider van de exorcisten. Artorius en Velvet waren goeie vrienden, maar na de gebeurtenissen 3 jaar geleden werd alle contact verbroken. Hoewel Seres onder Artorius’ bevel stond, begon ze zijn acties verdacht te vinden na het incident 3 jaar geleden en besloot ze Velvet te helpen ontsnappen uit Prison Island.

Het nieuwe item genaamd Potentite heeft tal van effecten en kan jouw ability modificeren tijdens gevechten. Bijkomende features werden ook aangekondigd, zoals het Code Red daemon jagen waar je kostbare items als beloning ontvangt. Tales of Berseria introduceert ook nieuwe minigames als de Serving Game en Geoboard games.

Tales of Berseria verschijnt begin 2017 op Playstation 4 en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password