Nieuwe content en voortdurende ondersteuning aangekondigd voor kleurrijk, gezellig avontuur “My Little Universe”

My Little Universe, het gezonde sandbox-avontuur met wereldopbouw en meer dan 30 miljoen downloads op mobiele apparaten van ontwikkelaar Estoty en uitgever SayGames, viert zijn prestaties en gaat verder met plannen voor nieuwe content-updates en DLC op pc via Steam, Steam Deck en Nintendo Switch.
Na de lancering hebben de ontwikkelaars voortdurend nieuwe content en patch-updates geïmplementeerd om de feedback van de community te verwerken. Naast prestatie- en balansverbeteringen heeft SayGames op alle planeten een verrukkelijke visminigame toegevoegd. Vang verschillende soorten lokale vissen om waardevolle visolie te verzamelen en de speelbare oceaanvriend Seamore vrij te spelen.

Er staat je nog meer avontuur te wachten met de aankomende nieuwe planeet “Demodium”, die de expeditie uitbreidt met nieuwe geheimen om te ontdekken, kerkers, een speelbaar personage en een krachtig nieuw zwaard om te hanteren. Als dat nog niet genoeg is om de honger naar verkenning te stillen, worden er in toekomstige DLC nog meer omgevingen toegevoegd. Ga in 2024 op zoek naar meer materialen op nieuwe locaties op pc via Steam, Steam Deck en Nintendo Switch.

Bouw bloeiende continenten vanuit het niets in grillige werelden vol mogelijkheden. Mijn hout, steen, glinsterende edelstenen en nog veel meer met een betrouwbaar assortiment gereedschappen bij de hand. Beheer grondstoffen om op efficiënte wijze procedureel gegenereerde landtegels vrij te spelen, gereedschappen en pantsers te upgraden en transport te bouwen.

Ga de strijd aan met kieskeurige piraten, ondeugende paddenstoelmannen, onaangename ogres en neem het op tegen torenhoge eindbazen met snel zwaardvechten en behendig ontwijken. Er wacht je een kleurrijke odyssee voor solo-ontdekkingsreizigers of een coöperatieve karavaan van maximaal vier spelers in dit uitgestrekte kleine universum!

“We zijn erg blij dat My Little Universe de harten van avonturiers over de hele wereld heeft veroverd,” zegt Davis Toliasvili, CEO van Estoty Riga. “De plannen voor voortdurende ondersteuning omvatten updates en bugfixes, omdat we blijven inspelen op de zorgen en feedback van onze gemeenschappen, samen met nieuwe content waarvan we hopen dat het de geest van avontuur en verkenning zal blijven inspireren.”

My Little Universe is nu verkrijgbaar op PC via Steam en Nintendo Switch, en is vanaf vandaag 20% afgeprijsd via de Steam Autumn sale die eindigt op 28 november.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password