Nieuwe combat-trailer en seizoen 1-details van Babylon’s Fall onthuld, samenwerking met NieR:Automata aangekondigd

In aanloop naar de lancering van de gratis Babylon’s Fall PlayStation-demo op 25 februari, heeft Square Enix vandaag een nieuwe Combat 101-trailer uitgebracht. De trailer toont de unieke gameplay-mechanics waarmee spelers niet alleen wapens in beide handen kunnen houden, maar met de kracht van hun Gideon Coffin ook nog eens gebruik kunnen maken van twee extra, spectrale wapens. Dit vechtsysteem met vier wapens biedt spelers ongekend veel ruimte om de gevechtservaring aan te passen en vernietigende combinaties los te laten op de vijanden van de ziggurat.

Daarnaast is een roadmap voor Season 1 onthuld die een indruk geeft van alle actie die naar Babylon’s Fall komt tussen de dag van de lancering en 31 mei, inclusief nieuwe game-modes, een nieuwe faction, een nieuw wapentype, nieuwe verhalende content, nieuwe eindbazen, pantsers, quests en meer. Alle spelers krijgen gratis de Premium Battle Pass
voor Season 1.

Hiernaast heeft Square Enix aangekondigd dat tijdens Season 1 in Babylon’s Fall een samenwerking met NieR:Automata zal plaatsvinden. Dit tijdelijke evenement brengt kostuums, vijanden en een dungeon die door NieR:Automata zijn geïnspireerd naar de game, dus mogen NieR-fans dit niet missen.

In Babylon’s Fall worden spelers een groep krijgers die bekend staan als de sentinels. Met behulp van de aan hen gekoppelde Gideon Coffins moeten deze sentinels proberen steeds verder te vorderen in de reusachtige Tower of Babylon, waarin een groot en oud geheim schuilt. Naast de wapens in hun beide handen, kunnen personages de kracht van hun Gideon Coffin gebruiken om nog twee wapens te gebruiken, waardoor combinaties van vier wapens tegelijk mogelijk zijn. Door de vele verschillende uitrustingsmogelijkheden kunnen spelers eindeloos variëren met hun gevechtsstrategieën. Voor de vormgeving van de game maakt de ontwikkelaar gebruik van een nieuw ontwikkelde “penseelstijl” om unieke fantasy-omgevingen te scheppen met de uitstraling van middeleeuwse olieverfschilderijen.

Babylon’s Fall biedt een epische wereld vol vloeiende co-op-gevechten, krachtige wapens en een bijzonder fraai vormgegeven wereld, waar spelers solo of met teams van maximaal vier** van kunnen genieten. Na de lancering wordt Babylon’s Fall zonder extra kosten uitgebreid met nieuwe game modes, doorlopende verhaalcontent en extra wapentypes.

Morgen, 25 februari, verschijnt de gratis downloadbare demo van Babylon’s Fall voor PlayStation 5 en PlayStation 4. De demo biedt spelers toegang tot de openingssectie van de game, die zowel geschikt is voor solo-spelers als voor cross-play co-op met vier spelers. Alle behaalde vorderingen en achievements zijn na de officiële lancering op 3 maart overzetbaar naar de volledige versie op PlayStation-platformen. Wie de Digital Deluxe Edition van Babylon’s Fall pre-ordert krijgt op 28 februari vroegtijdige toegang tot de volledige game.

Babylon’s Fall verschijnt op 3 maart 2022 wereldwijd voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 en pc.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password