Nieuwe CG-trailer Apex Legends Season 2 – Battle Charge

Apex Legends Season 2 – Battle Charge – komt zeer binnenkort uit met gloednieuwe content. Er is nu al nieuwe content live in de game, maar met de update op 2 juli komt daar nog veel meer bij. Om vooruit te blikken op dit nieuwe seizoen hebben EA en Respawn een nieuwe CG-trailer uitgebracht met Bangalore, Octane en de binnenkort verwachte Natalie “Wattson” Paquette, die zich een weg banen door het bekende maar gewijzigde landschap van Kings Canyon.

Naast een nieuwe legend introduceert Season 2 ook een ranked modus, een nieuwe Battle Pass boordevol beloningen, unieke skins en uitdagingen, en ten slotte het langverwachte L-STAR machinegeweer waarmee spelers op zoek naar een fors wapen zware klappen kunnen uitdelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password