Nieuwe aankondigingen en trailers van Xbox Partner Preview

Gisteravond organiseerde Microsoft de Xbox Partner Preview, met 30 minuten aan trailers en nieuwe gameplaybeelden van een aantal van hun third party partners. Als je de show niet hebt kunnen bijwonen, bekijk dan hieronder de Xbox Wire samenvatting voor een volledig overzicht van de uitzending van gisteren, waar we een nieuwe kijk gaven op aankomende titels als Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, Like a Dragon: Infinite Wealth, Rogue City en meer!

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater Eerste blik op de engine

We hebben onze eerste in-engine blik op de aankomende Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, aangedreven door Unreal Engine 5. De video laat dichte begroeiing zien, een verscheidenheid aan zeer gedetailleerde roofdieren en ongelooflijk gedetailleerde omgevingen die de sfeer vormen van deze indrukwekkend uitziende remake.
Alan Wake 2: nieuwe gameplay onthult de horror die je te wachten staat

In de aanloop naar de lancering op Xbox Series X|S en Windows op 27 oktober 2023 liet Remedy de spannende lanceringstrailer voor Alan Wake 2 zien. We werden ook getrakteerd op gloednieuwe gameplay waarin het personage Saga het opneemt tegen een gruwelijke nieuwe vijand. Bekijk hier Xbox Wire’s exclusieve toegang achter de schermen rond de creatie van Alan Wake 2.
 

Nieuwe details over het aankomende avontuur van Ichiban Kasuga, Like a Dragon: Infinite Wealth

Tijdens de Xbox Partner Preview deelde Ryu Ga Gotoku Studio een exclusieve blik op een van de belangrijkste nevenactiviteiten die beschikbaar zijn voor spelers in het aankomende Like a Dragon: Infinite Wealth: Kasuga aan het werk zetten en zijn eigen stukje paradijs beheren: Dondoko Island! Bekijk ons interview met RGG Studio Chief Producer Hiroyuki Sakamoto hier op Xbox Wire voor wat nieuwe details over het aankomende Like a Dragon: Infinite Wealth, dat op 26 januari 2024 uitkomt op Xbox Series X|S en Windows.
Still Wakes The Deep: Een eerste blik op de komende horror

The Chinese Room (Amnesia: A Machine for Pigs, Dear Esther) heeft nieuwe gameplaybeelden onthuld van hun aankomende verhalende horrorgame Still Wakes the Deep. Hier kregen we een eerste blik op het langzaam instortende booreiland Beira D terwijl het spelerspersonage door een aantal ongelooflijk gevaarlijke ontmoetingen navigeerde – inclusief een korte blik op de bovennatuurlijke entiteit op het station.
Manor Lords onthult releasedatum PC Game Pass

Manor Lords gaf een gedetailleerd gameplayoverzicht van hoe het is om je eigen middeleeuwse stad te stichten en vervolgens je stadsgenoten samen te brengen om hun thuis te verdedigen – of je buurman te veroveren. Bekijk ons exclusieve interview met het team achter de game hier op Xbox Wire voor meer informatie en kijk uit naar de Game Preview voor Windows en PC Game Pass op 26 april 2024.
Ikaro: Will Not Die aangekondigd met trailer boordevol actie

FuturLab en Thunderful toonden hun nieuwste game Ikaro: Will Not Die, een razendsnel actieavontuur met schurkenstaten-elementen dat zich afspeelt in een futuristische, neonachtige faciliteit. Binnenkort meer nieuws over deze unieke indiegame.
Spirit of the North 2: Bereid je voor op nog een pittig avontuur

Infuse Studio heeft een eerste blik geworpen op hun aankomende Spirit of the North 2, het verrassende vervolg op hun prachtige originele avonturenspel. Hier zien we spelers de controle nemen over een nieuwe vos, samen met een nieuwe vliegende metgezel die meegaat op avontuur. Spirit of the North 2 komt binnenkort uit op Xbox Series X|S.
Keer terug naar het oude Detroit in RoboCop: Rogue City

Teyon heeft nieuwe gameplaybeelden laten zien, waaronder een nieuwe blik op het gevecht met de krachtige ED-209, van het aankomende RoboCop: Rogue City, dat 2 november verschijnt voor Xbox Series X|S. Van wat we hebben gezien, lijkt dit een waarheidsgetrouwe reproductie te worden van de klassieke RoboCop die we kennen en waar we van houden.
Kun jij de finale halen?

Embark Studios heeft een nieuwe, actievolle blik geleverd op hun aankomende team-based competitieve shooter, The Finals. Deze gratis te spelen game draait om virtuele arena’s met ongelooflijk mooie vernietigingsfysica die van elke wedstrijd een spektakel maken dat je niet wilt missen. Kijk het komende jaar uit naar meer informatie – de gesloten bèta begint op 26 oktober voor Xbox.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password