Nieuwe 1-tegen-1 multiplayer Ghost-Modus aangekondigd voor Hitman 2 – Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigden vandaag een nieuwe modus aan voor de competitieve multiplayer HITMAN 2. De Ghost-modus is een unieke en gloednieuwe kijk op 1-versus-1 competitie, waarbij de vaardigheden als huurmoordenaar van spelers tot het uiterste wordt getest.

Agent 47 is ‘s werelds dodelijkste huurmoordenaar. De enige die qua vaardigheid, onzichtbaarheid en executie aan hem is gewaagd, is hijzelf. Daarom kunnen in de Ghost-modus twee spelers het online tegen elkaar opnemen, allebei als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet om te brengen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken.

De unieke twist van de Ghost-modus in HITMAN 2 is dat spelers gelijktijdig op dezelfde locatie achter doelwitten aangaan. Aan een ‘geestversie’ van hun rivaal zien ze hoe diegene het doet, maar ze bevinden zich allebei in een eigen realiteit die niet wordt beïnvloed door de acties van de tegenspeler. In de Ghost-modus wint de speler die als eerste vijf doelwitten elimineert, door slimmer, behendiger en dodelijker te zijn dan de ander.

Opmerking: de Ghost-modus is vanaf 14 november, wanneer HITMAN 2 wordt uitgebracht, beschikbaar voor de Miami-locatie. Na de lancering wordt de Ghost-modus beschikbaar gemaakt voor andere HITMAN 2-locaties, evenals voor andere World of Assassination-locaties.

HITMAN 2 is de opvolger van de populaire internationale videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman -reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als een vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMAN 2 vooruitbestellen bij deelnemende winkels. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN 2. Kijk voor meer informatie op https://hitman.com/competition.

HITMAN 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password