Nieuw Steyr Arms Pack voor Way of the Hunter is nu verkrijgbaar!

Vandaag heeft THQ Nordic het nieuwe Steyr Arms Pack voor Way of the Hunter uitgebracht! Het Steyr Arms Pack is verkrijgbaar voor € 4,99 en bevat de volgende geweren:

Steyr-Gams
De gloednieuwe Steyr-Gams, die exclusief verkrijgbaar zal zijn in Way of the Hunter nog voordat het in de winkels ligt.
De Steyr-Gams is het ideale geweer voor de jacht in de hoge Alpen, gebaseerd op het bewezen Ultra-Light geweer. Het heeft een geoptimaliseerde verkenningsloop en een geïntegreerde picatinny rail voor precieze bevestiging van optiek. De innovatieve combinatie van koolstof kolf en geavanceerde 3D printtechnologie creëert een ultralicht geweer van de hoogste kwaliteit en precisie.

Steyr SSG M1
Het SSG M1 geweer is bedoeld voor middelgroot groot wild en voldoet aan de meest veeleisende missievereisten. Gebaseerd op traditionele deugden zoals precisie en betrouwbaarheid, beschikt het ook over een nieuw multifunctioneel chassis dat in geen enkel ander geweer te vinden is.

Steyr Mannlicher Cl II Volledig beplakt
Hoge betrouwbaarheid, maximale precisie, gebruiksgemak, de Steyr Mannlicher CL II is een van de betere opties als het gaat om het omgaan met het grootste en gevaarlijkste wild.

Steyr Monobloc ARMAD Groen-Bruin
Een volledig stalen wapen gemaakt volgens militaire normen voor ultieme robuustheid. Nieuwe “monobloc” constructie – loop en behuizing zijn uit één stuk gemaakt voor onovertroffen nauwkeurigheid. Een ergonomische kolf van topkwaliteit met tal van innovatieve aanpassingsmogelijkheden. Deze gelimiteerde editie maakt gebruik van hoogwaardig ARMAD-staal en heeft een groenbruine afwerking.

Steyr Wapenpakket Overzicht

Het Steyr Arms Pack introduceert 4 nieuwe jachtgeweren in Way of the Hunter, waaronder de Steyr-Gams – een nieuw aangekondigd jachtgeweer voor de hoge alpiene bergen dat exclusief verkrijgbaar is in Way of the Hunter nog voordat het in de winkels ligt.

De Steyr-Gams is voorzien van een geoptimaliseerde verkenningsloop en een geïntegreerde picatinny rail voor precieze bevestiging van optiek, evenals de innovatieve combinatie van een koolstof kolf en geavanceerde 3D-printtechnologie en is een ultralicht geweer van de hoogste kwaliteit en precisie.

Het Steyr Arms pack voegt ook de Steyr SSG M1 toe voor precisie en betrouwbaarheid, de Steyr Mannlicher CL II Fullstock voor het grootste en gevaarlijkste wild en de volledig stalen Steyr Monobloc ARMAD Green-Brown voor ultieme robuustheid.

We hebben onlangs ook een roadmap uitgebracht, die je een idee geeft van wat er binnenkort naar Way of the Hunter komt!

  • Nieuwe scopes
  • Extra Hunter Sense aanpassingsopties
  • Encyclopediefilteroptie voor dieren
  • Verbeteringen in camerabeweging (hoofd wiebelen)
  • Aanpassingsoptie voor pauzefunctie
  • Zeldzaam bont voor verschillende dierenDe survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password