Nieuw spel speelt zich af in de wereld van de tv-serie – DDS x Narcos

Het zijn de jaren 80, je bent een in ongenade gevallen CIA-agent die drugsdealer is geworden. Je runt je zaakjes in Mexico en de VS in deze verhaalgedreven simulator over het leven in de misdaad.

DDS x Narcos is een standalone crossover tussen de hitgame DDS en de legendarische tv-serie Narcos. De originele DDS-game is een first-person simulator over het uitbreiden van je eigen drugsimperium in een vervallen stad in de VS. De game werd meteen na de première en tot 2022 een Steam-bestseller, met zes gratis updates die nieuwe mechanieken, kaarten en tientallen gameplay-uren introduceerden. In 2022 werd DDS2 aangekondigd op Steam en verscheen het al snel op een lijst van topverlanglijstgames op Steam.

DDS x Narcos vertelt het verhaal van Daniel, een agent die door de CIA werd ontslagen toen ze de sporen van hun illegale operaties begonnen uit te wissen. Toen ze de fabriek sloten, die de enige bron van inkomsten was in zijn woonplaats, ging zijn familie in Mexico failliet.

Daniel koopt de fabriek, maar deze operationeel houden kost geld. Gedwongen door de omstandigheden gaat hij in de productie- en distributiebusiness om zijn familie te redden.

In het spel maak je je eigen illegale product vanaf nul, van het verbouwen en oogsten van de grondstof tot het kiezen van de juiste toevoegingen. En wat je niet kunt verbouwen, koop je van je leveranciers.

DDS x Narcos introduceert nieuwe mechanismen en functies zoals:

  • Smokkel van illegale producten over de grens
  • Planten kweken
  • Realistische productieprocessen
  • Producten verkopen in de verschillende staten
  • Statistieken van gemengde producten
  • Witwaspraktijken
  • Bijgewerkte spelersvaardigheden

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password