Nieuw seizoen voor Headbangers Rhythm Royale volgende maand van start

Glee-Cheese en Team17 Digital hebben vandaag aangekondigd dat seizoen drie, ‘Battle of the Dancers’, op 4 april van start gaat voor muzikale battle royale Headbangers Rhythm Royale op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows Store. Battle of the Dancers bevat een gloednieuwe spelmodus die spelers uitdaagt hun beste beentje voor te zetten in een één-op-één ritmestrijd en bevat een selectie nieuwe choreografieën en nummers. Het nieuwe speltype test het vermogen van spelers om op de maat te blijven en maakt gebruik van verschillende power-ups om hen een voorsprong te geven op hun gevederde aartsvijand terwijl de nummers steeds uitdagender worden, totdat uiteindelijk één duif faalt en de overlevende zegeviert.

Headbangers Rhythm Royale nodigt spelers uit om hun weg naar de overwinning te tikken, flapperen en rappen in een reeks manische muzikale minigames tegen maximaal 29 andere duiven die door spelers bestuurd worden. Ze moeten strijden om Master Headbanger te worden. Met cross-platform multiplayer is geen duif te dichtbij (of te ver weg) om mee te doen aan de medley van minigames, waarbij spelers geheugen, ritme, reflexen, reactietijd en (uiteraard) hun rapvermogen op de proef worden gesteld in 23 unieke uitdagingen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password