Nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship gaat van start

Na een succesvolle eerste editie zet Nintendo Benelux de zoektocht naar het beste Super Smash Bros. Ultimate-team van België voort met een nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship. In totaal worden er acht kwalificatierondes voor het Belgian Championship georganiseerd in samenwerking met organisatoren van bestaande community-toernooien door heel Nederland. De eerste kwalificatieronde wordt op zondag 15 december gehouden bij Smash Odyssey: Ghent 1.
De acht gekwalificeerde teams nemen het begin 2020 tegen elkaar op tijdens het eindtoernooi van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship. De kampioenen daarvan zullen België vertegenwoordigen tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup, dat later datzelfde jaar gehouden wordt.
Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Belgian Championship is een uniek toernooi waarbij teams bestaande uit drie spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende speelmodi. Tijdens iedere speelronde wordt er zowel in Singles, Doubles als Squad Strike gespeeld. Het draait dus niet alleen om de individuele kwaliteiten van de speler, maar ook om de mate waarin zij samenwerken als team. Voorwerpen zijn geen deel van dit toernooi, dus het komt aan op pure vaardigheden.
Houd het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal in de gaten voor het laatste nieuws over alle kwalificatietoernooien en andere Super Smash Bros. Ultimate communit
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password