Nieuw seizoen van Call of Duty: Black Ops 4 begint met ‘operation Apocalypse Z’

Het nieuwe community evenement voor Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z is nu verkrijgbaar voor Playstation 4, later gevolgd door andere platformen. Operation Apocalypse Z dropt hordes ondoden in de game en verspreid ze volgens de Zombies traditie via updates door de hele game. De nieuwe content omvat ook het debuut van de populaire Specialist “Reaper” in Black Ops 4, drie multiplayer-maps, een nieuwe spookachtige sfeer en een schat aan gethematiseerde personalisatie items en uitrusting om te verzamelen. Daarnaast zullen spelers terugkeren naar Treyarchs epische Aether verhaal in de nieuwe Zombies ervaring genaamd, Alpha Omega.

“Ons team van getalenteerde schrijvers helpt ons al meer dan 10 jaar de Zombies ervaringen te maken en we wilden die verbeeldingskracht naar elke mode van Black Ops 4 brengen. Om deze reden zijn we dan ook erg blij om Operation Apocalypse Z naar de spelers te brengen,” aldus Dan Bunting, co-studiohoofd bij Treyarch. “Dit is een team van veteranen dat er bij elke nieuwe ervaring naar streeft hun beste werk te leveren en deze keer is geen uitzondering. Operation Apocalypse Z vertegenwoordigt een schat aan creativiteit en passie van iedereen om fans helemaal onder te dompelen in onze unieke wereld der ondoden.”

“We kunnen niet wachten tot Zombies fans aan de slag gaan met Alpha Omega, waarin de Aether verhaallijn terugkeert en spelers de kans krijgen om met zowel de Primis- als de Ultimis-crews te spelen – het is een unieke mix van gameplay die werkelijk is geïnspireerd door onze fans” zegt Mark Gordon, co-studiohoofd bij Treyarch. “Deze map is meer dan vier keer zo groot en bevat meer features en dialogen dan de Nuketown die je eerder gespeeld hebt en gecombineerd met al het andere dat Operation Apocalypse Z levert, is dit ons spannendste seizoen tot nu toe.”

De nieuwe content van Operation Apocalypse Z’s die voor iedereen beschikbaar is

 

  • Nieuwe Blackout-updates – Nu de Zombie apocalyps is begonnen is de zonnige hemel boven de Blackout-map vervangen door meer ondode sferen. Zombies hebben het meeste leven uit het landschap gezogen en de levenden gedwongen om zich te verschuilen en te overleven in een diepe mist, vol van de vertrouwde Zombies-beelden en -geluiden. Op de agenda staat nog het debuut van de Zombie Blackout modus, inclusief Pandemic en Alcatraz horde.
  • Nieuwe Specialist – Reaper debuteert in Black Ops 4 en is nu in zowel Multiplayer als Blackout te spelen. Reaper is een geavanceerde gevechtsrobot met een robuuste vechtstijl die draait om de Scythe, een krachtige, minigun die twee handen vereist en zwaar geweervuur levert. Éen van de favoriete Specialisten onder de fans is ook uitgerust met een Radar Shroud die vijanden ervan weerhoudt hun minimap te gebruiken en een sensordart gebruikt om gebieden op de minimap van vijanden verborgen te houden.
  • Nieuwe Black Market Gear – De Black Market is aangevuld met diverse nieuwe wapencamo’s, outfits, gebaren en accessoires voor Operation Apocalypse Z, waaronder nieuwe wapens als de Reaver C86 Crossbow Special Secondary, Daemon 3XB Mastercraft, Black Ops III’s Argus Shotgun, MOG 12 MKll en Vendetta MKll.
  • Nieuwe Zombies-features – Operation Apocalypse Z introduceert nieuwe perks en elixirs op alle Zombies-maps om nieuwe variaties op de gameplay mogelijk te maken.

Naast de gratis content van Operation Apocalypse Z krijgen bezitters van de Black Ops Pass toegang tot andere nieuwe content, voor het eerst beschikbaar op PlayStation 4:

  • Nieuwe Multiplayer-map, Der Schatten – Hoog in de Oostenrijkse alpen ligt een besneeuwd dorp in de schaduwen van een kasteel, “Der Esendrache.” Gevechten vinden plaats in zowel heldere als duistere gebieden en dwingen spelers elkaar van dichtbij te bestrijden.
  • Nieuwe Multiplayer-map, Remnant – Een grote map in “The Museum of Unnatural History”, diep in de moerassen van Louisiana, waar duistere resten uit het verleden dorsten naar chaos en bloed. Compleet met een portaal dat spelers naar de andere kant van de map kan verplaatsen, is Remnant gebouwd voor gevechten op middellange afstand, met langere zichtlijnen langs de buitenkant van het museum.
  • Geremasterde Multiplayer-map, Havana – Havana is een nieuwe versie van het origineel uit Call of Duty: Black Ops. Het betreft een middelgrote map in een zonnige Cubaanse stad tijdens de Koude Oorlog-spanningen tussen Castro en de Amerikaanse regering. De map is ontworpen in een Z-vorm, wat leidt tot een combinatie van gevechten van zowel dichtbij als op lange afstand.
  • Nieuwe Zombies-ervaring, Alpha Omega – In de nieuwste Zombies-ervaring van Treyarch wordt de Aether verhaallijn vervolgd, waarbij spelers eerst met zowel de Primis- als Ultimis personages kunnen spelen. Hierdoor krijgen spelers nieuwe inzichten in het verhaal waarin verschillende tijdlijnen samenkomen. Spelers nemen het op tegen hordes nieuwe Zombies vijanden, moeten uitdagingen overwinnen en kunnen easter eggs ontdekken.

De Black Ops Pass is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition, de Digital Deluxe Enhanced Edition, de Pro Edition en de Mystery Box Edition of Call of Duty: Black Ops 4. Hij is ook apart te koop, zowel digitaal als bij deelnemende retailers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password