Nieuw Overwatch personage onthuld

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe hero onthuld voor Overwatch. Deze nieuwe heldin heet Ana, en is een support-sniper.

Met de Biotic Rifle kan Ana pijltjes schieten die teamgenoten healen en schade toebrengt aan tegenstanders. De Biotic Grenade werkt hetzelfde, maar dan in een radius om de granaat heen. Bovendien blokkeert dit veld helende effecten van de tegenstanders en verbeterd het de healing effecten van teamgenoten..

Verder krijgt Ana een slaappijltje dat tegenstanders tijdelijk bewusteloos maakt. In een gameplayvideo is te zien dat dit pijltje Ultimates van andere spelers onderbreekt. Tot slot is er nog de Ultimate genaamd “Nano Boost”, waarmee Ana een teamgenoot sneller, krachtiger en resistent tegen aanvallen maakt.

Ana zal net als alle toekomstige maps en personages gratis zijn. Wanneer het nieuwste personage speelbaar zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password