Nieuw in Red Dead Online Deze Week Kortingen op Wapens, Kleding-updates, Respectful Bow Emote en Meer

Vier deze week onafhankelijkheid in het open grensgebied van Red Dead Online – met bonussen om je avontuurlijke geest mee te belonen. Krijg 30% bonus cash en XP bij alle Free Roam Missions en een royale kortingen op wapenonderdelen en de populaire Evans Repeater. Er zijn ook nieuwe toevoegingen aan de Wheeler, Rawson en Co. Catalogus, waaronder de “Respectful Bow” emote – gratis beschikbaar voor een beperkte periode– en meer.
Als onderdeel van de feestelijke festiviteiten van deze week, bieden handelaren je graag gratis Gun Oil om te verzekeren dat al je instrumenten voor vredestichting in topvorm zijn. Het uiterlijk en de prestaties van wapens nemen af in de loop der tijd door gebruik en blootstelling aan de elementen. Een beetje Gun Oil zal ze zo goed als nieuw maken. Het is voor schutters en burgerwacht-types verstandig om te profiteren van 30% korting op alle wapenonderdelen, inclusief Improved Rifling om snelheid en bereik te vergroten, Iron Sight en Scopes voor meer precisie, Stocks met verschillende soorten houtnerven en Wraps om je wapen te beschermen tegen gebruik en het weer.
Mocht je op zoek zijn naar een betrouwbaar vuurwapen, kun je de Evans Repeater deze week krijgen met 25% korting.
Patriotten kunnen tot en met 8 juli profiteren van 50% korting op Rode, Witte en Blauwe bandana’s, plus gratis Rode en Blauwe kampvlaggen.
Niet iedereen die ronddwaalt is per se verloren. Deze week worden zij die dapper genoeg zijn om de vijf staten doorkruisen, op zoek naar kansen, royaal beloond met 30% meer RDO$ en XP bij alle Free Roam Missions. Houd jezelf op het rechte pad, en streef Gun for Hire missies na met respectabele lui zoals Bonnie Macfarlane, óf laat je meeslepen in de meer duistere zaken met Outlaw missions van Black Belle en nog veel meer.
De Wheeler, Rawson and Co. Catalogus heeft een nieuw, gelimiteerd item beschikbaar: de warme en wollige Pelt Half Chaps, net als de resterende voorraad van de Griffith Chaps. Verder beschikt de kledingsectie van de catalogus over de robuuste Cromwell Hat en de slanke Cabrera Pants, beiden geraffineerde statement-stukken die je garderobe naar een hoger niveau tillen.
Zet je beste beentje voor inde omgang met vreemdelingen, of sluit vrede met zelfs je meest grote rivalen met de Respectful Bow emote, alleen deze week gratis in de Wheeler, Rawson and Co.- catalogus.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password