Nieuw horror mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo onthuld

Square Enix presenteert PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo, een nieuw, bovennatuurlijk mystery-adventure voor één speler, dat tot leven wordt gewekt in de stijl van een 2D visual novel. Deze game verschijnt op 9 maart 2023 voor Nintendo Switch en op 8 maart 2023 voor pc via Steam.
PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo speelt tijdens de Showa Period (1926-89) in Tokio’s Sumida City, Honjo. Deze gelaagde verzameling huiveringwekkende spookverhalen draait om verschillende hoofdrolspelers die de “power of curses” bezitten. Spelers moeten vanuit de verschillende perspectieven van deze personages de mysteriën van Honjo onderzoeken. Overdag verkennen spelers de mysterieuze gebieden van de stad, waar ze puzzels kraken en nieuwe aanwijzingen vinden die hen helpen de mysteriën achter de zeven dodelijke vloeken te ontrafelen. Als de nacht valt, worden ze jager of prooi van andere vloekdragers. Tijdens deze bovennatuurlijke beproeving moeten spelers hun eigen krachten leren beheersen en tegelijk voorkomen dat ze het slachtoffer worden van de paranormale krachten waar anderen over beschikken.

Spelers reizen in de game door de griezelige steegjes van Honjo en kunnen in sommige gebieden genieten van ambient, panoramische uitzichten op Sumida City, die allemaal in werkelijke omgevingen zijn opgenomen met een 360-degree-camera en volledige medewerking van de Sumida City Tourism Division, het plaatselijke museum, de toeristenbond en de plaatselijke bevolking.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password