Nieuw gebied en Season 2 onderweg naar EA SPORTS WRC

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigt aan de lancering van Season 2 Update voor EA SPORTS WRC, die rallyliefhebbers een verbeterde gameplay-ervaring met nieuwe uitdagingen biedt. De nieuwe content bevat de Central European Rally, met meer dan 32 km snel, veeleisend en adrenalineverhogend asfalt op 12 klassementsproeven. De update bevat ook Rally Pass-items en meer dan 60 nieuwe Moments.

Geïnspireerd door de recente officiële WRC-rally laat de nieuwe locatie Central European fans kennismaken met de snelle, vloeiende Tsjechische wegen in deze nieuwe etappe op asfaltbasis. De locatie is vanaf 14 december gratis* beschikbaar voor alle spelers in alle belangrijke speltypen, inclusief Career, met verschillende weersomstandigheden en seizoensgebonden klimaten. Tips en trucs voor de nieuwe locatie en de volledige routelijst vind je op de EA SPORTS WRC-website.

Naast een aantal verbeteringen aan de game, markeert deze update vanaf 19 december het begin van een nieuw Rally Pass-seizoen, waarin spelers de kans krijgen om tot 30 aanpassingsitems vrij te spelen op de gratis, VIP- en EA Play-niveaus. In seizoen 2 worden ook meer dan 60 Moments vrijgegeven, waarmee fans de geschiedenis van WRC kunnen herbeleven en unieke dagelijkse uitdagingen kunnen aangaan. Acht van deze Moments zijn exclusief voor EA Play-leden.

EA SPORTS WRC, de officiële game van het FIA World Rally Championship, is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via EA App, Epic Store en Steam.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password